Scorpion Saver - Hvordan fjernes det?

Malware-parasitten Scorpion Saver har de samme funktioner som ethvert uægte shopping-assisterende program: Shopperify malware er blot et af de sammenlignelige eksempler. Dette værktøj svinger mellem at være et adware/spyware (1) software. Det betyder, at oplysninger om din søgning, bogmærker og foretrukne annoncer til en vis grad registreres. Det indsamlede materiale bliver brugt med henblik på uopfordret, salgsfremmende indhold.

Scorpion Saver adware vender tilbage

For det første er parasitten Scorpion Saver adware et produkt fra Adpeak – et anerkendt reklamenetværk, som kan levere stødende annoncer på en computer, der er inficeret med malware (2). Mange forskere, heriblandt Microsoft (3), har stemplet denne infektion som en stor trussel, der er i stand til at vise hardcore reklamer med henblik på malvertising. I løbet af sommeren 2017, især i august, har man fundet ud af, at dette potentielt uønskede software aktivt kompromitterer computersystemerne. Selskabet Adpeak har produceret mange andre adware-trusler – infektionerne GetSavin og Supra Savings Ads.


Scorpion Saver adware

I dette øjeblik, hvor vi skriver denne opdatering om computerinfektionen Scorpion Saver, har vi bemærket, at den officielle webside ikke længere er tilgængelig. Det kan betyde, at dette skadelige software nu kun bliver leveret i freeware-pakker, der tillader bundtemetoden (4). Applikationer, der benytter denne strategi, er aggressive, for de vil formodentlig blive plantet i systemet uden brugerens viden eller samtykke.

De inficerede enheder får ændret deres Registreringsdatabase, så uønsket software kan indlemmes blandt de værktøjer, der starter automatisk. Der er tonsvis af tredjeparts software, der kan bringe Scorpion Saver adware ind i dit computersystem (5). Fra det øjeblik det hemmeligt begynder at køre i baggrunden, vil du blive udsat for salgsfremmende indhold fra alle mulige sælgere, og uden tvivl svindlere.


Scorpion Saver ads

På et tidspunkt blev der reklameret for denne infektion i Chrome Webbutikken, men som det har vist sig, fik Scorpion Saver virus den rette straf for upassende opførsel i henhold til de gentagende sikkerhedsproblemer og negative tilbagemeldinger. Hvis du går med til at installere en ukendt browserudvidelse som denne, vil din online oplevelse blive forstyrret, fordi programmet konstant vil forsøge at inficere din computer med malware og få fat i din personligt identificerbare oplysninger (6).

Scorpion Saver er et adware, der kan blive installeret på tilfældige computere ved at være bundtet med forskellige freewareprogrammer. Programmet tilbyder forskellige tilbud til de handlende online. Det viser beskeder med diverse kuponer, der tilbyder dig at købe nogle produkter til færre penge. De vises som regel på e-handel websider, såsom Amazon, eBay og så videre, for at sikre, at brugerne bliver interesseret og klikker på disse popup-annoncer.

Scorpion Saver forsøger faktisk på at reklamere for en bunke websider, så det indlemmer deres links i de omtalte popup-beskeder. Hvert klik på et popup medfører omdirigering til disse ukendte websider og øger trafikken til dem. Det er urimeligt at reklamere for noget på sådan en måde, og derfor anser man Scorpion Saver for at være et potentielt uønsket program.

Adwareprogrammer er også tilbøjelige til at indsamle nogle af dine personlige oplysninger, f. eks din søgehistorik, søgeforespørgsler osv. Disse data kan senere hen blive brugt til målrettede annoncer, spam e-mails og andre lignende formål med hensyn til markedsføring. Derfor anbefales det, at du fjerner Scorpion Saver, lige så snart du opdager det i dit system.

Scan din computer med et anerkendt anti-spywareprogram, som f. eks Reimage, SpyHunter, hitman eller et andet lovligt værktøj, og det vil fjerne denne irriterende applikation. Og du må ikke glemme at opgradere det til den nyeste version, så du kan være sikker på den bedste sporing og fjernelse af uønskede programmer.

Hvis du ikke har lyst til at blive forstyrret af malware igen, håber vi, at du vil holde op med at gøre følgende: besøge ulovlige eller halvulovlige websider, deltage i online lotterier, svare på undersøgelser, downloade software fra ukendte kilder osv.

Henvisninger:

  1. What is adware and spyware? Pctools.com.
  2. Adware.Adpeak. Symantec.com.
  3. Adware:Win32/Adpeak. Microsoft.com.
  4. Google: Unwanted bundled software is way more aggressive than malware. Zdnet.com.
  5. 12 Downloads That Sneak Unwanted Software Into Your PC. Tomsguide.com.
  6. Browser Bully? Malicious Google Chrome Extension Pushes User Buttons. Securityintelligence.com.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Scorpion Saver, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Scorpion Saver fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-scorpion-saver

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *