Search.auc.aswidget.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Indehavere af mobile enheder har rapporteret om omdirigeringsproblemer med Search.auc.aswidget.com, som påvirker Google Chrome-browseren. I dette tilfælde er CocoPPa applikationen, et værktøj til tilpasning af startskærmen, distributøren af Search.auc.aswidget.com-udvidelsen, som forårsager omdirigeringer i Chrome. Desuden er udvidelsen ikke kun til rådighed for mobile enheder, og den passer ikke kun til Android med også til Windows. Og i sidstnævnte tilfælde er omdirigeringsproblemet grundlæggende det samme – tilføjelsen omdirigerer til Bing, men de ramte browsere angives ikke separat og programmet, som spreder Search.auc.aswidget.com plugin, bliver heller ikke registreret.

Search.auc.aswidget.com applikationens virkningsmekanisme

Search.auc.aswidget.com er en systemapplikation og ikke blot en browserudvidelse. Derfor er den i stand til at ændre systemets registreringsdatabase ved at tilføje nøgler og således styre systemets lancering (typisk opstart) samt andre vigtige funktioner. En af disse er browserindstillingerne, som bliver konfigureret, så de faktisk ikke kan laves om, medmindre Search.auc.aswidget.com programmets eksekverbare fil er blevet slettet. Men i første omgang har brugeren normalt ikke tilstrækkelig viden til at åbne Kontrolpanelet for at tjekke Programlisten, såvel som til at gå registreringsdatabasen igennem, hvilket er yderst vigtigt, hvis Search.auc.aswidget.com er den web-adresse, der byder dig velkommen, hver gang du åbner din browser.

Search.auc.aswidget.com stræber efter at få brugeren til at tro, at den er en velegnet søgemaskine. Uanset hvad du søger efter på internettet ved hjælp af den eller om du klikker på en af genvejene, som den viser under søgefeltet, så vil du opnå det samme, nemlig at blive omdirigeret til søgeresultaterne, som tilsyneladende kommer fra Bing. Hovedparten af de viste websider er ikke nogen, som Bing har fundet, de er indlemmet af Search.auc.aswidget.com mod en vis betaling fra indehaverne af de websider. Udviklerne af Search.auc.aswidget.com bliver også betalt, når der kikkes på tredjeparts annoncer, som bliver indsat på ikke-tilknyttede websteder. Som du sikkert har forstået nu, så er Search.auc.aswidget.com en online platform, der er designet med henblik på at tjene penge på online materiale, eller med andre ord at vise reklamemæssigt materiale.

Der er masser af applikationer, der omfatter annoncer, så deres funktioner kan være frit tilgængelige for brugerne. Men sagen er, at Search.auc.aswidget.com slet ikke har nogen brugbare funktioner, og indholdet, den viser, har ikke nogen nyttige tjenester. Tværtimod kan der ske det, at dit computersystem bliver kompromitteret af en anden virus, for Search.auc.aswidget.com-udvidelsen skaber ikke trafik til de mest sikre domæner på internettet, men snarere til dem, som Firewall (et sikkerhedssystem) gerne advarer imod.

Hvordan fjerner man Search.auc.aswidget.com samt forhindrer andre infektioner?

Seach.auc.aswidget.com kan også kaldes for en browser hijacker, et PUP eller en PUA (potentielt uønsket program eller potentielt uønsket applikation), et malware, et rogueware, en virus osv. Men uanset hvad du kalder det, ændrer det ikke det faktum, at du er nødt til at fjerne dette program fra din pc. Search.auc.aswidget.com hijacker bukker under for anti-malwareprogrammer, såsom Reimage eller Spyhunter. Den kan også fjernes, hvis samtlige punkter, som er beskrevet og illustreret forneden, følges nøje. Du skal blot være forsigtig, for hvis du sletter de forkerte nøgler i registreringsdatabasen, kan du risikere alvorlig skade i dit system.

Hvis du gerne vil forhindre den slags infektioner som Search.auc.aswidget.com PUP, skal du tage et grundigt kig på, hvordan du downloader gratis programmer, som altid skal downloades i en Avanceret indstilling. Hvorfor? Fordi PUP’er er de satellitter, som følger alle gratis softwareprogrammer. For det andet skal du ikke downloade applikationer, som du bliver tilbudt på websider med såkaldt voksent indhold eller gratis spillewebsider. Sidst men ikke mindst er det sandelig ikke en god ide at bruge din fritid på at læse spam e-mails. Og hvis du klikker på et af de indlejrede links eller åbner en af vedhæftningerne, kan du ende med at få Search.auc.aswidget.com eller en mere væmmelig infektion ind i systemet.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.auc.aswidget.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search.auc.aswidget.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.auc.aswidget.com Virus

Sådan fjernes Search.auc.aswidget.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.auc.aswidget.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Search.auc.aswidget.com Virus og relaterede parasitter såsom Do-search.com virus , Allo-search.com virus , Search.medianewtabsearch.com virus , Search.so-v.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.auc.aswidget.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.auc.aswidget.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.auc.aswidget.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.auc.aswidget.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.auc.aswidget.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.auc.aswidget.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.auc.aswidget.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Search.auc.aswidget.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Search.auc.aswidget.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Search.auc.aswidget.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.auc.aswidget.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.auc.aswidget.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.auc.aswidget.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.auc.aswidget.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.auc.aswidget.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search.auc.aswidget.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 16, 2016 09:46, december 16, 2016 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *