Search Donkey - Hvordan Fjernes Det?

 

Search Donkey er en browser udvidelse, der er skabt af WebAppTech Coding, LLC. Programmet hævder at skaffe flere søgemuligheder for din Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Den infiltreres sammen med andre programmer uden at du overhovedet lægger mærker til det. Når den først er inde i systemet, vil du bemærke nogle ændringer i din browser, når du foretager en søgning eller besøger nogle websider. Du vil grundlæggende se en drop-down menu, som kaldes ”Best Search”.

Selv om Search Donkey ikke er ondsindet, er den stadig på listen over programmer, som det anbefales at fjerne. Grunden til det er, at den kan forårsage omdirigeringer til ondsindede websider, hvor du kan få din computer inficeret. Search Donkey kan ligeledes spore dine søgevaner. Det krænker dit privatliv. Den kan nemt få adgang til din log ind information, og ligeledes sælge data om dine mest besøgte sider til tredje parter. Senere vil den bevirke en stigning af antallet af annoncer, der vises i dit system.

Vær opmærksom på, at du indhenter oplysninger om ethvert program, der installeres på din computer. Hvis de sniger sig ind i dit system ved hjælp af uretfærdige metoder, anses de for at være potentielle uønskede programmer. Af den grund anbefales det at fjerne Search Donkey fra din computer uden at tøve. Gå til Kontrolpanel -> Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér den derfra. Du bør også tjekke browserudvidelser for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome og fjerne den derfra. Hvis du ikke kan se Search Donkey på listen, bør du bruge anti-malware værktøj, såsom Spyhunter til skanning af din computer. Hvis du har haft problemer med omdirigering, er du nok nødt til at nulstille din startside og søgemaskine til den du førhen brugte:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Search Donkey fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pages linket).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Search Donkey

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search Donkey, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Search Donkey skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 28, 2014 09:05, juli 28, 2014 09:05
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *