Search-goal.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Search-goal.com virus er en browser hijacker/kaprer, der prøver at øge trafik og reklamerer for nogle hjemmesider. Denne tredjeparts software er udviklet af Babylon Ltd., og den forårsager talrige uønskede ændringer i dine browserindstillinger, konstante omdirigeringer og andre ulemper, der følger på grund af den. Programmet følger som regel med gratis software, som du kan downloade fra internettet.

De hovedsagelige ændringer, der bliver foretaget at Search-goal.com virus i de inficerede systemer, er følgende: det erstatter din startside og standard søgeside, uanset hvilke præferencer, du havde før, og modificerer dine søgeresultater, ved at tilføje talrige kommercielle websider. Hvis du forsøger at bruge en anden søgemaskine eller indstille andre hjemme sider, som din startside, kan du have problemer med at gøre det. Hvis du prøver at foretage en søgning ved at bruge Search-goal.com, vil du bemærke, at den inkluderer snesevis af sponsorerede websider i dine søgeresultater, og ligeledes viser mange annoncer, der måske ikke engang har relevans for dine søgninger.

Desuden kan Search-goal.com virus indsamle information om dine søgeforespørgsler, hjemmesider, du besøger, og endda få adgang til nogle af dine mere følsomme oplysninger, såsom e-mails, brugernavne og kodeord. Senere hen kan disse data blive sendt videre til tredjeparterne, som sandsynligvis vil bruge dem til markedsføringsrelaterede formål eller endog prøve at stjæle dine penge. Du skal også være opmærksom på, at Search-goal.com virus kan omdirigere dig til nogle ondsindede hjemmesider, hvor din computer kan blive inficeret.

Det kan stærkt anbefales at fjerne Search-goal.com virus, lige så snart du opdager den i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen, og afinstallér alt derfra, der har relation til dette domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillinger, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Så kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Speciel vejledning til fjernelse af Search-goal.com virus

Sådan fjernes Search-goal.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Search-goal.com fra listen.

Sådan fjernes Search-goal.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Search-goal.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Search-goal.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Search-goal.com siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet Search-goal.com delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Search-goal.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search-goal.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Search-goal.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 9, 2014 06:46, august 9, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *