Search.hemailloginnow.com virus - Hvordan fjernes det?

Hvis din startside i din webbrowser bliver indstillet som www.search.hemailloginnow.com, og du ikke kan huske at have gjort det, så er din computer helt bestemt inficeret, og det bør du straks gøre noget ved. Virussen er ikke særlig farlig, men den kategoriseres alligevel som en browser hijacker, og den kan efterfølgende give dig problemer. Læs denne artikel, så du kan finde ud af, hvordan du håndterer denne virus.

Hvis du er blevet offer for denne infektion, vil du være tvunget til at bruge search.hemailloginnow.com, hver gang du søger på internettet. Og det er ikke uden grund, at denne infektion kaldes for en browser hijacker, for den vil nemlig ændre indstillingerne i dine webbrowsere samt indstille startside og standardsøgemaskine til www.search.hemailloginnow.com. Og den hjemmeside vil dukke op, hver gang du åbner en browser eller prøver at søge på noget på internettet.

At hjemmesiden ikke er pålidelig fremgår først og fremmest af, at den er udviklet af Polarity Technologies LTD, et velkendt firma inden for oprettelse og distribution af malware. Vi har allerede informeret vores læsere om infektioner såsom Search.trackmyflight.co og Search.htrackyourpackages.co – begge er udviklet af det samme firma. Det er ud til, at dette firma har til formål at distribuere malware, kapre webtrafikken og tjene penge på at vise annoncer samt affilierede produkter.


search.hemailloginnow.com virus

Denne browser hijacker sigter efter 3 internetbrowsere – Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. De er langt de mest populære webbrowsere i verden. Når den tilføjes webbrowseren, vil den udstyre dig med en hjemmeside, der ligner en søgemaskine og indeholder en ekstra værktøjslinje. Hvis du prøver at søge på noget ved hjælp af search.hemailloginnow.com virus, vil Yahoo tage sig af din søgning, hvilket er helt OK og du kan stole på resultaterne. Men search.hemailloginnow.com kan finde på at spore dine søgeforespørgsler, så det er altså stadig ikke nogen god ide.


Mynewswire.com

Vi foreslår, at du kigger nærmere på værktøjslinjen på deres hjemmeside. Den består af adskillige links til lovlige hjemmesider samt 2 links til affilierede kilder. En af dem er news.mynewswire.co – en velkendt browser hijacker. Den ser således ud:

Det er en hjemmeside med falske nyheder og kan være ekstrem farlig. Hvis du kommer til at besøge den ved en fejltagelse, skal du straks forlade hjemmesiden og ikke klikke på nogen af overskrifterne.

Det andet affilierede link på værktøjslinjen på search.hemailloginnow.com er Weatherly, også kendt som Local Weather plugin. Det er meningen, at dette plugin skal forsyne dig med en vejrudsigt for dit lokalområde, men vi har testet det, og det kunne ikke komme med nøjagtige resultater. Vi anser det også som skadeligt, fordi hver eneste browser hijacker, som Polarity Technologies LTD udgiver, reklamerer for det pågældende værktøj.

Hvordan har search.hemailloginnow.com virus inficeret min computer, og hvordan slipper jeg af med den?

Dette skadelige værktøj er bundtet med andre gratis programmer, så det er højst sandsynligt sluppet ind i dit system, da du var i gang med at installere et gratis software, som du fandt på internettet. Malware følger som regel med andre programmer, så du skal derfor være virkelig forsigtig, når du installere freeware. Det er farligt at springe installationspunkterne over uden at læse informationen først.

Nu har du brug for at fjerne denne applikation og rense din computer. Og det gør du bedst ved at anvende et anerkendt anti-malwareprogram, såsom Reimage. Scan filerne, der er gemt på din harddisk, og alle de skadelige dokumenter og registreringsdatabaseposter vil blive slettet. Men du må ikke glemme, at search.hemailloginnow.com virus både arbejder på din computer og i dine webbrowsere. Mens computeren automatisk kan renses med et anti-malwareprogram, er det nødvendigt, at indstillingerne i webbrowserne ændres manuelt. Hvis du ikke ved, hvor man gør det, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin manuelle fjernelsesvejledning for search.hemailloginnow.com.

Manuel fjernelse af Search.hemailloginnow.com virus

Sådan fjernes Search.hemailloginnow.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.hemailloginnow.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Search.hemailloginnow.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.hemailloginnow.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Search.hemailloginnow.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.hemailloginnow.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Search.hemailloginnow.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.hemailloginnow.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.hemailloginnow.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.hemailloginnow.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Search.hemailloginnow.com virus fra listen.
Sådan fjernes Search.hemailloginnow.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Search.hemailloginnow.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.hemailloginnow.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Search.hemailloginnow.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Search.hemailloginnow.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.hemailloginnow.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.hemailloginnow.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Search.hemailloginnow.com virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-hemailloginnow-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *