Search.hthereadinghub.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Search.hthereadinghub.com virus er endnu et produkt fra EightPoint Technologies LTD. Deres produkter skulle tilsyneladende også distribueres under en eksklusiv licens fra Polarity Technologies LTD. Mængden af deres søgemaskiner er alarmerende, og det ser ikke ud til, at antallet holder op med at stige. Netop for nyligt skrev vi om virusserne Myphotoeditor.co og Search.searchlcll.com, som ligeledes vil glide hemmeligt ind i browseren og forårsage åbenlyse ulemper for computerbrugerne.

I dag skal vi tale om Search.hthereadinghub.com Browser hijacker, som stort set ligner de andre værktøjslinjer fra EightPoint. Denne gang distribueres den sammen med en browserudvidelse, der kaldes for The Reading Hub. Ud fra den officielle beskrivelse af værktøjslinjen skulle brugerne være i stand til at finde de bedst sælgende bøger, læse dem online gratis og læse mere om dem i anmeldelser.


Search.hthereadinghub.com virus

Malwareparasitten Search.hthereadinghub.com medfører omdirigering, uønskede annoncer samt andre problemer

Search.hthereadinghub.com virus er en browser hijacker, der kaprer hver ny fane, og som også vil ændre din præference for startsiden. Så snart du åbner din browser, vil du omgående se den pågældende brugerside, der tilsyneladende leverer søgeresultater fra Search.yahoo.com. Denne lovlige søgeplatform bliver udnyttet af mange browser hijackere såsom virusserne Gamesquest.co og Search.yourtransitinfonow.com. Problemet er, at selvom du går ud fra, at resultaterne er gode nok, vil de frembragte links også være fyldt med annoncer fra hijackeren. Derfor kan ukendte tredjepartsannoncer lede hen til farlige tredjepartsdomæner.

Denne Hthereadinghub.com infektion ser identisk ud med browser hijackeren Search.hconvert2pdfnow.com. Men EightPoint Technologies har imidlertid også udviklet nogle mere unikke maskiner såsom Searchencrypt.com. Det er risikabelt at bruge en søgemaskine fra ukendte tredjeparter, for dine søgeaktiviteter kan registreres og sendes videre til annoncører. Derfor kan de online annoncer blive mere personlige, men det betyder ikke, at de ikke er involveret i Malvertising. Man kan definere dette koncept som overførsel af malware via online annoncer.

Endvidere er forbindelsen til den falske søgeplatform Search.hthereadinghub.com ikke sikker, for den bruger ikke kryptering. Det vil sige, at tredjeparter kan stjæle den information, der sendes over internettet uden at være krypteret. Desuden bruger webstedet en masse cookies, der holder øje med din søgning. Og på grund af denne konstante overvågning, kan tredjeparter afsløre din personlige information samt andre værdifulde oplysninger.

Du skal ikke risikere, at dine personlige oplysninger falder i hænderne på mistænkelige annoncører og andre parter. Hvis du bemærker, at Hthereadinghub.com virus har ændret dine præferencer, så håber vi, at du vil træffe alle de nødvendige foranstaltninger, så du kan forhindre, at den bliver i din browser. I slutningen af denne artikel finder du alle oplysninger om fjernelsen af denne væmmelige hijacker.

Sådan forhindrer du, at browser hijackere som Hthereadinghub.com virus trænger ind i din computer

Du skal først og fremmest ikke installere ukendte browserudvidelser. Selvom de kan virke praktiske, er det ikke altid tilfældet. The Reading Hub vil indsætte en risikabel søgemaskine som din standard. Og nu hvor du har læst de foregående afsnit, er du klar over, hvilken fare du udsætter dig selv for, hvis du beholder det pågældende domæne som præference. Endvidere skal du altid være sikker på, at der ikke installeres ekstra applikationer, når du installerer freeware. Du skal afvise alle gratis systemoptimeringsprogrammer, pdf-konverteringsprogrammer og værktøjslinjer.

Nu vil vi som sagt forklare, hvordan du fjerner Search.hthereadinghub.com virus. Først skal du prøve at fjerne denne malwareparasit ved at følge den manuelle fjernelsesvejledning. Det er en nem trin-for-trin-vejledning, men hvis du har problemer med den, kan du skrive en kommentar forneden og vi vil hjælpe dig. Men hvis du imidlertid gerne vil beskytte dit computersystem mod alle skadelige programmer, er det bedst, at du installerer et anti-malwareprogram. Reimage er f. eks egnet til opgaven og kan scanne dit operativsystem. Efterfølgende vil du være klar over, om der foregår nogle mistænkelige aktiviteter på din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.hthereadinghub.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hthereadinghub Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.hthereadinghub.com virus

Sådan fjernes hthereadinghub virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.hthereadinghub.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til hthereadinghub virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Royal-Search.com virus , Better-Search.net virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.hthereadinghub.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.hthereadinghub.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med hthereadinghub virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.hthereadinghub.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.hthereadinghub.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.hthereadinghub.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.hthereadinghub.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern hthereadinghub virus fra listen.
Sådan fjernes hthereadinghub virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med hthereadinghub virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.hthereadinghub.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.hthereadinghub.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.hthereadinghub.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller hthereadinghub virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.hthereadinghub.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
januar 19, 2018 15:51, januar 19, 2018 15:51
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *