Search.memethat.co Virus - Hvordan fjernes det?

Search.memethat.co Virus

Der er udgivet et nyt meme-orienteret online søgeværktøj, som kaldes for Search.memethat.co. Denne applikation er udviklet af Safer Browser. Den fortjener betegnelsen meme-relateret udvidelse, idet den øverste værktøjslinje på startsiden indeholder links til meme-websider, og funktionen under søgefeltet opfordrer brugerne til at oprette memes. Når du klikker på Opret Meme-knappen, kan du søge på din pc efter billeder, som du vil bruge til dit meme. Når du har valgt et billede, kan du tilføje et tekstfelt og skrive en tekst til memet. Derefter kan du klikke på Opret Meme-knappen og få oprettet dit eget meme. Eftersom memes er ret populære, er det meget sandsynligt, at antallet af infektioner med Search.memethat.co kan blive ret omfattende.

Om Search.memethat.co udvidelsen

Først og fremmest er det ikke sikkert at bruge Search.memethat.co. Og det skyldes, at udviklerne, i modsætning til udviklerne af produkter såsom Google og Yahoo, ikke er interesseret i at tilbyde en alternativ og kompetent søgemaskine til de førende søgeudbydere. Ejerne af Search.memethat.co arbejder i et univers, der drejer sig om online reklamebranche. Search.memethat.co applikationen er lavet med henblik på at være en kanal, hvorigennem it-publikummet får vist reklamematerialet. Materialet kommer fra Safer Browsers klienter, som både er udviklerne af reklamematerialet samt køberne af pladsen online. Designerne af Search.memethat.co bliver betalt, hver gang tredjeparts materiale får et klik. Og derfor har Safer Browser kun til formål at få flere klik, hvilket har ugunstige følger for slutbrugeren.

Brugerne bliver tvunget til at se annoncerne. De bliver sporet, så de kan modtage tilpassede annoncer. De bliver omdirigeret til forskellige skadelige domæner. Derudover bliver systemets hastighed langsommere, browseren begynder at fungere dårligere, såsom at den fryser eller endda bryder sammen. Andre adware-lignende programmer kan tillige blive installeret i systemet og forårsage lignende problemer. Derfor er det nødvendigt at sætte en stopper for Search.memethat.co udvidelsen.

Du har sikkert allerede forsøgt, før du søgte hjælp på internettet. I første omgang, og for den uerfarne computerbruger, kan gendannelse af browserindstillingerne eller geninstallation af browseren virke som noget, der kan få Search.memethat.co app til at forsvinde. Men det gør det ikke. For Search.memethat.co er en browser hijacker. Ingen af de førnævnte metoder har en virkning på de vedhæftede registreringsdatabasenøgler og tilføjede systemfiler. Og når de sidstnævnte elementer stadig er til stede i systemet, kan den såkaldte rogue applikation nemt gendanne sig selv i browseren.

Hvilke metoder virker?

Det kan en manuel fjernelse. Du skal blot åbne Kontrolpanelet. De nøjagtige punkter, som du skal følge, er angivet i vejledningen nedenfor. Du kan også downloade et af disse antivirusprogrammer – Reimage, Spyhunter eller Hitman – for at fjerne Search.memethat.co browser hijacker. Sikkerhedsapplikationen vil blive på din computer. Du skal blot opdatere den af og til, når der er tilgængelige opdateringer, og dit computersystem vil være beskyttet i real-time.

Hvordan spredes Search.memethat.co Browser Hijacker?

Search.memethat.co distribueres via torrents, peer-to-peer fildelingsnetværk osv. Sidstnævnte domæner lader brugeren downloade og installere gratis software. Og det er via gratis applikationer, at Search.memethat.co malware spredes. Det er inkluderet som en ekstra applikation, som kun kan fjernes i en indstilling, der gør brugeren i stand til at tilpasse installationsopsætningen. En sådan indstilling kaldes for Avanceret, Brugerdefineret, Manuel osv. Gå efter den slags indstillinger, så du ikke kommer til at downloade skadeligt software.

Manuel fjernelse af Search.memethat.co Virus

Sådan fjernes memethat Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.memethat.co Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til memethat Virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.memethat.co Virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Search.memethat.co Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med memethat Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Search.memethat.co Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.memethat.co Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.memethat.co Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.memethat.co Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern memethat Virus fra listen.
Sådan fjernes memethat Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med memethat Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.memethat.co Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Search.memethat.co Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Search.memethat.co Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller memethat Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.memethat.co Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-memethat-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *