Search.packageintransit.com - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Search.packageintransit.com er endnu en irriterende computerinfektion, som kan angribe dit system. It-sikkerhedseksperter kategoriserer den som en browser hijacker, og vi synes, at det er vigtigt, at vi fortæller dig om den.

Selvom der ikke er tale om den mest farlige infektion derude, så kan den stadig give dig it-sikkerhedsproblemer, og det er derfor nødvendigt, at du omgående fjerner den.

Denne infektion kan fjernes på to måder – enten manuelt eller automatisk. Da det er meget nemmere at gøre det automatisk, anbefaler vi, at du vælger den fjernelsesmetode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle filer, der er gemt på din harddisk. Det skulle kunne finde og fjerne virussen på ingen tid, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malwareprogram, kan du som sagt også fjerne Search.packageintransit.com manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Search.packageintransit.com manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot gøre dit bedste for at fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Search.packageintransit.com selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om denne infektion – det er altid godt at være oplyst om it-trusler. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende fjernelsesprocessen eller selve virussen, kan du altid kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Om Search.packageintransit.com browser hijacker

Ligesom det meste malware af denne slags fungerer den som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest populære webbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Microsoft Edge og Safari.

Search.packageintransit.com ændrer nogle indstillinger i disse webbrowsere – både startside og standardsøgemaskine bliver udskiftet med www.Search.packageintransit.com. Efterfølgende vil den webside være det første, du ser, hver gang du åbner en webbrowser.

Selvom den ligner en lovlig søgemaskine, kan vi ikke råde dig til at bruge den. Hvis du forsøger at søge efter noget ved hjælp af Search.packageintransit.com, vil der dukke en masse sponsorerede resultater op. Og de resultater har nok slet ikke relevans for dine søgeforespørgsler, så du vil blot spilde din tid på den måde.

Endvidere kan vi ikke råde dig til at klikke på nogen af de sponsorerede resultater, for du vil nemlig straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Search.packageintransit.com virus er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Eftersom de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, såsom Facebook ads og Google Adwords, benytter de adware som dette til at fremme deres websider og øge trafikken til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder Search.packageintransit.com installeret på din computer, vil diverse hackere og svindlere være i stand til at nå dig direkte i dine webbrowsere hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres Search.packageintransit.com browser hijacker

Din computer kan blive inficeret med denne virus, hvis du downloader og installerer et freewareprogram fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en PDF-generator eller media player, er der risiko for, at Search.packageintransit.com vil blive installeret ved siden af. Og det er grunden til, at din computer altid skal være beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.packageintransit.com

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Packageintransit, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.packageintransit.com virus

Sådan fjernes packageintransit ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.packageintransit.com installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til packageintransit og relaterede parasitter såsom Search.installmac.com , Search Donkey , Search.ividi.org virus , Genieo Search .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.packageintransit.com fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.packageintransit.com fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med packageintransit, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.packageintransit.com fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.packageintransit.com og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.packageintransit.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.packageintransit.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern packageintransit fra listen.
Sådan fjernes packageintransit fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med packageintransit samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.packageintransit.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.packageintransit.com fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.packageintransit.com fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller packageintransitog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.packageintransit.com, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Search.packageintransit.com fjernelse

 
 

Search.packageintransit.com skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 4, 2017 07:23, juni 4, 2017 07:23
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *