Search.searchgetstt.com virus - Hvordan fjernes det?

Search.searchgetstt.com er en malwareinfektion fra Polarity Technologies LTD, som kan inficere din Google Chrome browser. Den fungerer som en browsertilføjelse og passer kun til førnævnte webbrowser. Så hvis du derfor anvender en anden webbrowser, kan denne virus ikke påvirke din daglige websøgning.

Men hvis du imidlertid bruger Google Chrome og du har været uheldig nok til at få installeret denne tilføjelse i din webbrowser, vil den automatisk foretage nogle ændringer, som påvirker din websøgning. I tilfælde af at du er utilfreds med disse ændringer, men du kan ikke slette infektionen, skal du endelig læse videre i denne artikel, for vi vil udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du eliminerer Search.searchgetstt.com fra din computer og fremover beskytter den mod lignende infektioner.


Search.searchgetstt.com virus remove

Get Speed Tracker – skadelig tilføjelse til Google Chrome

Vi har allerede fortalt dig, at denne infektion fungerer som en browsertilføjelse til Google Chrome browseren, og den kaldes for ”Get Speed Tracker”. Ifølge navnet skulle den altså være i stand til at spore din internethastighed. Men hvad er pointen med at installere sådan et værktøj, hvis du kan tjekke hastigheden på din internetforbindelse ved hjælp af en lang række forskellige hjemmesider, der er lavet til dette formål? Det er altså ikke nødvendigt. Og det er grunden til, at denne tilføjelse distribueres sammen med gratis software og bliver installeret på computerne uden overhovedet at advare brugerne om det.

Denne distributionsmetode er ganske almindelig for de skadelige tilføjelser fra Polarity Technologies LTD. Virksomheden er kendt for at levere malwareinfektioner, der er specialiseret i Google Chrome webbrowseren.

Så når Get Speed Tracker er blevet installeret i din Google Chrome webbrowser, vil den automatisk indstille din ny fane-side til www.search.searchgetstt.com, og du vil se pågældende hjemmeside, hver gang du åbner en ny fane. Selvom den ligner en helt almindelig søgemaskine såsom Google og Yahoo, skal du endelig ikke bruge den.

Først og fremmest vil alle dine søgninger blive omdirigeret til Yahoo søgemaskinen, så der er ingen grund til at bruge det mellemled. Derudover bliver alle dine personlige søgninger helt afgjort sporet. Det betyder, at hvis du oplyser nogle af dine personlige data via den søgemaskine, kan de falde i tredjeparts hænder, og det er ekstremt farligt.

Udover at videresende dig til Yahoo søgning og spore dig online vil Search.searchgetstt.com også præsentere dig for værktøjet, der tester internethastigheden. Som sagt så er disse værktøjer nemt tilgængelige online, så hvorfor skulle du have brug for at have det på din ny fane-side?

Det er en helt almindelig egenskab for browser hijackere fra Polarity Technologies LTD at have en yderligere værktøjslinje på landingssiden – Search.searchlef.com, search.searchyrs.com virus og mange andre har også denne funktion.

Som du kan se, så er der links til forskellige lovlige og nyttige hjemmesider. Men den væsentligste grund til, at denne værktøjslinje er, hvor den er, er at reklamere for websteder, der har tilknytning til dette malware. Desværre er pågældende værktøjer og websteder også skadelige eller ubrugelige, og derfor kan vi ikke anbefale dig at klikke på dem.

Det kan være frustrerende, hvis du ikke kan slippe af med denne skadelige tilføjelse blot ved at deaktivere den i listen med udvidelser. Brugerne beklager sig over, at denne infektion bliver ved med at vende tilbage. Det skyldes, at den umiddelbart gemmer nogle skadelige filer på computeren, og de bruges til at gendanne den fjernede tilføjelse.

Sådan fjerner du Search.searchgetstt.com browser hijacker

Det første, du skal gøre, er at navigere hen til udvidelserne i din Google Chrome webbrowser, finde Search.searchgetstt.com på listen og deaktivere den.

Derefter skal du sørge for, at den ikke kan gendannes. Find alle filer, der er tilknyttede denne virus og fjern dem fra din computer. Det kan være ret vanskeligt at gøre det manuelt, og derfor foreslår vi, at du får fat på et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter. Det vil scanne din computer og automatisk finde samt fjerne pågældende filer.

Hvis du har gjort det og virussen stadig dukker op i din webbrowser, er du velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search Searchgetstt Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-searchgetstt-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *