Search.searchglnn.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Search.searchglnn.com er et softwareprogram, der er udviklet af Safer Browser. Denne softwareudvikler har udgivet følgende programmer: Search.searchffr.com, Search.searchtp.com, Search.theweathercenter.com osv. Det lader til, at sidstnævnte applikationer ikke længere benytter OL-temaet, eftersom Rio-feberen er overstået, og Safer Browser er umiddelbart gået tilbage til at tilføje genveje til nyhedsudbydere, som vises på Search.searchglnn.com’s primære søgeside. Skønt denne applikation skiller sig ud fra de tre tidligere nævnte applikationer, hvad angår tema, så har de alle én ting til fælles – de tilskrives at være såkaldte rogue softwareprogrammer i form af browser hijackere.

Om Search.searchglnn.com browser hijacker

Search.searchglnn.com er en falsk søgemaskine, som misbruger Yahoo til at fremskaffe søgeresultater. Den er som sagt også en browser hijacker, som kaprer din standard startside, søgemaskine og ny fane-side. Dette sker umiddelbart efter, at dette ondsindede program er trængt ind i computersystemet. Når disse uautoriserede ændringer har fundet sted, bliver din ret til selv at vælge en søgeudbyder krænket. Fra da af er du en bruger af Search.searchglnn.com rogue søgemaskine, som kun er interesseret i at reklamere for tredjeparts annoncer. Det kan sammenlignes med en påtrængende sælger, der tvinger dig til at se en dårlige vare og til at høre om den fantastiske egenskaber, der fordufter, lige så snart du har købt det ubrugelige produkt.

Search.searchglnn.com browserudvidelsen omdirigerer hver eneste af dine søgninger til search.yahoo.com’s søgeresultater i en ny fane. Men Yahoo’s violette logo i det venstre hjørne ved siden af søgefeltet er ikke ensbetydende med, at de viste websider er autentiske søgeresultater fra den legitime søgeudbyder. Disse websider frembragt af Yahoo må finde sig i at være flettet sammen med tredjeparts websteder med svindelannoncer, der sponsoreres af Search.searchglnn.com udvidelsen. Desuden bliver de også injiceret med tredjeparts svindelannoncer, så de dermed er farlige at besøge. Disse annoncer er en form for vejskilte, der leder trafikken hen til tredjeparts websteder med svindelannoncer, som igen kan omdirigere dig til endnu mere ondsindede domæner. Det er faktisk som at lege med ilden, indtil man brænder sig og får computeren inficeret med ondsindede it-trusler.

Hvordan spredes Search.searchglnn.com browser hijacker?

Search.searchglnn.com er ikke en ren computervirus. Den hører ind under kategorien PUP’er – potentielt uønskede programmer. Den slags uønskede programmer indlejres i praktisk talt alle gratis programmer, som man kan finde overalt på internettet. Disse tilføjelser til gratis software holdes hemmelige, og man kan kun finde dem og slippe af med dem, hvis man foretager installationen i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Den slags PUP’er er som dårligt vejr på din ferie. Da du købte flybilletten til ferieparadiset, regnede du ikke med, at du ville blive modtaget af en usædvanlig regnfuld periode, som sandsynligvis skyldes den globale opvarmning. Men fra nu af skal du altid regne med, at freeware indeholder uønskede programmer, som du bør fjerne i en avanceret opsætning, så de ikke bliver hemmeligt installeret.

Reimage eller Spyhunter er autoriserede anti-malware værktøjer, som er den bedste løsning, når og hvis du skal fjerne Search.searchglnn.com browser hijacker fra dit computersystem. Nedenfor kan du også finde vores gratis, manuelle fjernelsesvejledning. Men du skal endelig ikke springe punkter over, for ellers vil malwareprogrammet forblive på din computer og gøre yderligere skade.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.searchglnn.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchglnn Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.searchglnn.com Virus

Sådan fjernes searchglnn Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.searchglnn.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til searchglnn Virus og relaterede parasitter såsom Do-search.com virus , Allo-search.com virus , Search.medianewtabsearch.com virus , Search.ozipcompression.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.searchglnn.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.searchglnn.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchglnn Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.searchglnn.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.searchglnn.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchglnn.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.searchglnn.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern searchglnn Virus fra listen.
Sådan fjernes searchglnn Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med searchglnn Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.searchglnn.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.searchglnn.com Virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde searchglnn Virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.searchglnn.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search.searchglnn.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med searchglnn Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search.searchglnn.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 16, 2016 07:53, september 16, 2016 07:53
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *