Search.selected-search.co Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Search.selected-search.com virus er en af de browser hijackere, der sigter efter computersystemer i hele verden. Ejerne af denne platform angiver ikke deres firmanavn, men nævner deres fysiske adresse. Adressen, som er 327-185 Yates Street, Victoria, BC V8V 4Y9, er også forbundet med Quicklogin.co browser hijacker. Man har bemærket, at begge disse søgeplatforme invaderer browserindstillingerne og foretager visse modifikationer i dem.

Dette sker, når man downloader den skadelige Selected Search Chrome-udvidelse. Men det sker ikke dog ikke altid med brugerens samtykke, eftersom denne specifikke tilføjelse kategoriseres som en potentiel uønsket applikation (PUA). Ligesom søgemaskinen Newsearch123.com har computervirussen Search.selected-search.co også nået helt til Vietnam.


Search.selected-search.co virus

Flere vigtige oplysninger om Search.selected-search.co redirect virus

Search.selected-search.co browser hijacker har også fået fat i nogle brugere fra Thailand, USA, Rumænien og Italien. En analyse af dette domænes webtrafik har afsløret, at over 80% af besøgene skyldes vellykkede, online reklamemetoder. Vi har bemærket, at Filmetraduse.online, Newtabtv.com og Axszd.pro alle er betalte udgivere, der er forpligtet til at fremme Search.selected-search.co virus og dens skadelige browserudvidelse.

Søgeplatformen viser også salgsfremmende materiale, og det skulle umiddelbart komme fra reklamenetværket Propeller Ads Media. Som du sikkert allerede har hørt, så er pågældende selskab involveret i mange browser hijackere, såsom Jamboxlive.com og Istartpageing.com. Med det i baghovedet skal du være forsigtig med søgeresultaterne, der præsenteres af Search.selected-search.com malware. Resultaterne kan omfatte mange sponsorerede links, som ikke vil hjælpe dig med at undgå potentielt farligt materiale (Symantec).


Selected-search.co virus

Rdrct.selected-search.co er et underdomæne, der viser en knap, der opfordrer folk til at logge ind på deres Gmail-konto. Det kan være et af hackernes tricks, hvilket hjælper dem med at få fat i oplysningerne om brugernes e-mailkonto. Og det kan være rigtig farligt at give sine oplysninger til disse svindlere. Derfor håber vi, at du ikke vil forsøge at få adgang til en af dine konti via mærkelige domæner.

Du skal være opmærksom på, at Search.selected-search.com redirect virus starter mange henvisninger til andre domæner. Disse links tilhører formentlig deres partnere og affilierede. Det er ikke til at vide, om det kun er respektable tjenester og domæner, der står i forbindelse med denne søgemaskine. Vi kan nemt forestille os, at intetanende brugere får vist farlige domæner. Domæner, som har exploit kits og skadelige scripts, er en af de største trusler, hvad det angår (KickOffLabs). Endvidere kan en infektion med en browser hijacker også udløse vildledende meddelelser, såsom like “The Roboto Condensed font was not found” eller DriverUpdate.net.

Man kan finde den skadelige Selected Search Chrome-udvidelse i den officielle Chrome Web Store. Men mange af de applikationer, der distribueres med denne service, er som bekendt ikke altid egnet til brug. Hvis man installerer denne tilføjelse, kan man komme til at give det pågældende værktøj lov til at læse/ændre indholdet på de besøgte hjemmesider og endda modificere fortrolighedsmæssige indstillinger. Endvidere vil udvidelsen kræve, at Search-selected-search.co virus konfigureres som standardsøgeværktøj. Desuden er det ret foruroligende, at denne søgeplatform ikke har nogen Fortrolighedspolitik og Slutbrugerlicensaftale.

Hvad skal man gøre for at fjerne denne uønskede applikation?

Browser hijackere er væmmelige parasitter. Derfor insisterer vi på, at du prøver at finde den bedst mulige fjernelse af den. Det er måske ikke nok at fjerne Selected Search Chrome-udvidelsen. Vi håber, at du vil overveje at gå mere professionelt til værks. Nedenfor kan du finde en beskrivelse, der forklarer, hvordan en korrekt, manuel fjernelse foregår. Hvis du imidlertid har reageret på popup-vinduer og besøgt ukendte domæner, er det bedst, at du scanner dit operativsystem for malware. Vælg Reimage til denne opgave.

Mange brugere er også interesseret i at vide, hvordan de kan undgå skadelige infektioner. Når man installerer programmer, skal man vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, så man ikke kommer til at installere noget uønsket materiale. Desuden skal man også undgå at besøge ukendte domæner og svare på online undersøgelser samt andre annoncer.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.selected-search.co virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Selected-search Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan kan man slippe af med Search.selected-search.co virus

Sådan fjernes selected-search virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.selected-search.co virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til selected-search virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Royal-Search.com virus , Better-Search.net virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.selected-search.co virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.selected-search.co virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med selected-search virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.selected-search.co virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.selected-search.co virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.selected-search.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.selected-search.co virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern selected-search virus fra listen.
Sådan fjernes selected-search virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med selected-search virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.selected-search.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.selected-search.co virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.selected-search.co virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller selected-search virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.selected-search.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
oktober 17, 2017 12:54, oktober 17, 2017 12:54
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *