Search-startpage.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Search Start Page Virus
 

Udvidelsen Search Start Page er endnu et skadeligt værktøj, som vi gerne vil fortælle dig om. Denne tilføjelse kan pludselig og helt uventet udskifte din startside. Og det kan være svært at fjerne den igen. I denne artikel vil vi forklare, hvorfor det ikke er smart at bruge Search-startpage.com browser hijacker, og hvordan du kan fjerne den fra din computer.

Vedrørende brugen af Search Start Page Udvidelsen

Med Search Start Page får du søgeresultater fra pålidelige søgeudbydere, så du omgående og helt sikkert kan finde de oplysninger, du leder efter.

Denne udtalelse antyder, at Search-startpage.com ikke selv er en søgeudbyder, men snarere en slags mægler mellem søgeudbyderne og brugerne. Så hvilken rolle spiller den? Brugerne kan jo helt klart nemt få adgang til hvilken som helst troværdig søgeudbyder uden at skulle igennem Search Start Page-udvidelsen. Så man får det indtryk, at denne tilføjelse ikke lige frem har en funktion. Men det er kun toppen af isbjerget. Brugeren ser, at denne plug-in omdirigerer til Googles søgeresultater. Men vedkommende ser ikke Search-startpage.coms virkelige funktion, som består i at ændre de originale søgeresultater fra Google Søgning, idet udvidelsen ødelægger dem med tredjeparts annoncedomæner samt tredjeparts annoncer, som indlemmes på ikke-promoverede websider. Det er den virkelige hensigt med Search Start Page-programmet, som kun ligner en søgemaskine, indtil brugerne begynder at søge på nettet med den.

search-startpage-com-2-viruses

Det bekymrende ved Search-startpage.com hijacker (som kaprer din standardstartside) er, at linkene til Fortrolighedspolitikken og Vilkår nederst i venstre hjørne på søgesiden faktisk er inaktive. Hvis du klikker på dem, sker der ikke noget. Det er bare et trick, som udviklerne af Search Start Page-udvidelsen bruger for at få dig til at tro, at softwareprogrammet er lovligt og sikkert at benytte. Den anden funktion, som er beregnet til at tiltrække brugerne, er placeret under Indstillinger nederst i højre hjørne på startsiden. Med dem kan man indstille baggrundsbilledet enten fra Photo eller Solid color-udvalget. Men din beslutning, om du vil bruge Search-startpage.com-værktøjet, skal ikke stå eller falde med sådan en funktion. De ovenfornævnte oplysninger taget i betragtning bør du hellere nægte at bruge det.

Sådan fjerner du Search-startpage.com Browser Hijacker

Der er ikke noget nyt at tilføje, hvad angår fjernelsen af browser hijackere. Anti-malwareprogrammer er egnede til den opgave, men du kan også gøre det selv. Vi kan anbefale dig at anvende et sikkerhedsværktøj, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. Hvorfor? Fordi de er de bedste antivirusprogrammer, du på nuværende tidspunkt kan få fingrene i. Hvis du foretrækker en manuel fjernelse, kan du i slutningen af denne artikel finde vores vejledning, der vil hjælpe dig gennem processen.

En sidste bemærkning angående infiltrationen af Search-startpage.com

Det skadelige program Search-startpage.com distribueres med gratis applikationer, kompromitterede websider, mistænkelige annoncer, tvivlsomme vedhæftninger i spam e-mails (det er dog svært at afgøre, hvilke er tvivlsomme eller ej) osv. Hvis du downloader gratis software, skal du altid vælge en avanceret indstilling for at rense installationsprogrammerne for vedhæftede applikationer. Hvad angår de inficerede domæner, skal du lytte til, hvad din browser advarer dig om. Man kan kende de mistænkelige annoncer på deres utrolige tilbud, såsom at man kan tabe sig 50 kilo på kun én uge ved hjælp af en eller anden mærkelig metode, man aldrig har hørt om før. Og du kan bestemt ikke finde nogen nyttige oplysninger i spam e-mails. Disse er nogle af de mest grundlæggende regler, hvad angår sikkerhed på internettet, så skriv dem bag øret.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search-startpage.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Search-startpage.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search-startpage.com Virus

Sådan fjernes Search Start Page Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search-startpage.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Search Start Page Virus og relaterede parasitter såsom Startpage.com virus , Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Only-search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search-startpage.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search-startpage.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search Start Page Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search-startpage.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search-startpage.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search-startpage.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search-startpage.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Search-startpage.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Search-startpage.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Search Start Page Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search-startpage.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search-startpage.com Virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Search Start Page Virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search-startpage.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Search-startpage.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search Start Page Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search-startpage.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 12, 2017 14:21, juni 30, 2017 15:11
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *