Search.testmyspeeds.co virus - Hvordan fjernes det?

Search.testmyspeeds.co virus

Søgeplatformen Search.testmyspeeds.co er et produkt, der er udviklet og lanceret af Polarity Technologies LTD. Dette selskab er allerede velkendt for sine ikke så optimale søgenetværk. De udviklede programmer er designet til at kunne bruges i alle Windows-operativsystemer og Mac OS X. Search.testmyspeeds.co kan kompromittere følgende browsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og måske endda Safari. Test My Speeds er en gratis skrivebordsapplikation, som finder et hjem til Search.testmyspeeds.co virus. Tilføjelserne fra Polarity foretager modifikationer i browserindstillingerne, og det vil ikke hjælpe at fjerne dem fra listen med aktive udvidelser. Hvis du gerne vil have kontrol over din standard søgemaskine, indbygget søgefelt og ny fane-side igen, så skal du grundigt afinstallere det skadelige software-program.

En opridsning af Search.testmyspeeds.co virus

Search.testmyspeeds.co’s brugerflade omfatter et par praktiske elementer. Computerbrugerne kan f. eks få adgang til Facebook, Amazon, Gmail og Yahoo, og de kan teste hastigheden på deres enhed. Alle besøgendes IP-adresse vil stå lige nedenunder OpenSpeedTest. Du bør huske på, at genveje og hastighedsmålinger ikke er nok til at gøre en søgemaskine stabil og solid. Search.testmyspeeds.co har ikke sin egen database med web-adresser, så derfor overfører den brugerne til Yahoo-siden, hvor de kan få de nødvendige søgeresultater. Det er meningsløst at bruge Search.testmyspeeds.co virus for at finde hen til andre hjemmesider, og det kan også være risikabelt.

Search.testmyspeeds.co virus kan være påtrængende og foretage visse ændringer i de søgeresultater, som Yahoo frembringer. Polarity har sikkert indgået partnerskab med mange tredjeparter. Selskabet tjener penge på at distribuere og fremme ydelser og produkter fra sine affilierede, og det reklamerer for alt dette materiale uden at tjekke, om indholdet overtræder sikkerhedsreglerne. Du kan uden at vide det blive ført hen til usikre websider, som man helst skal holde sig langt væk fra.

Search.testmyspeeds.co virus er også ude på at føre dig bag lyset med de annoncer, som den indlemmer på de forskellige websider, som du besøger, eller viser separat i bannerreklamer og pop-ups. Du skal ikke reagere på diverse vinduer, der indeholder sikkerhedsadvarsler eller tilbyder dig til at deltage i en undersøgelse eller et lotteri. Den slags indhold er stort set altid uægte og er lavet med det ene formål at svindle eller inficere brugerne med malware.

Som forventet er Search.testmyspeeds.co virus ikke interesseret i at tage ansvar for det materiale, den stiller til rådighed via sin ydelse og sit domæne. I stedet lader den brugerne forstå, at de skal være forsigtige, når de søger på internettet via Search.testmyspeeds.co. Ligesom alle andre produkter fra Polarity har denne søgemaskine til hensigt at indsamle brugernes ikke-personlige identificerbare oplysninger. Dvs. at oplysninger, som ikke identificerer dig, automatisk bliver indsamlet.

I visse tilfælde kan browser hijackere bringe dine fortrolige oplysninger i fare. Når dine online aktiviteter bliver overvåget, kan det afsløre nogle af dine mere følsomme oplysninger. Hvis du bliver omdirigeret til Search.testmyspeeds.co samt andre websteder, som du normalt ikke besøger, skal du vide, at en browser hijacker er en relevant trussel.

Sådan kan din enhed blive inficeret med Search.testmyspeeds.co virus

Search.testmyspeeds.co virus kan trænge ind i enheden sammen med tilføjelsen Test My Speeds. Den vil formodentlig tilføje en værktøjslinje med genveje og indbygget søgefelt. Hvis du bemærker, at denne udvidelse anbefales i løbet af installationen af en anden applikation, skal du afvise den. Faktisk skal du slet ikke downloade tilfældige tilføjelser, for de ødelægger dine browsere frem for at gøre dem bedre. Når du installerer programmer, skal du derfor vælge en avanceret/brugerdefineret metode, for det vil give dig flere oplysninger om det program, du er ved at installere.

Search.testmyspeeds.co virus kan behandles med et anti-malwareprogram, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. Disse programmer er i stand til at finde alle trusler i systemet og vil så nemt som ingenting fjerne dem. Hvis du gerne vil fjerne programmet manuelt, kan du følge fjernelsesvejledningen nedenfor.

Manuel fjernelse af Search.testmyspeeds.co virus

Sådan fjernes testmyspeeds virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.testmyspeeds.co virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til testmyspeeds virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.testmyspeeds.co virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Search.testmyspeeds.co virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med testmyspeeds virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Search.testmyspeeds.co virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.testmyspeeds.co virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.testmyspeeds.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.testmyspeeds.co virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern testmyspeeds virus fra listen.
Sådan fjernes testmyspeeds virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med testmyspeeds virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.testmyspeeds.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Search.testmyspeeds.co virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Search.testmyspeeds.co virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller testmyspeeds virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.testmyspeeds.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-testmyspeeds-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *