Search.we-cmf.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Search.we-cmf.com er en af de nyste PUP’er – potentielt uønskede programmer – som man har fundet. Det er udviklet af SaferBrowser, som er beliggende i Boca Raton i Florida, USA. Applikationen ser ud som en søgemaskine, men hvis man kigger nærmere, har den klare træk, der hører til i kategorien med browser hijackere. Kategorien kaldes således på grund af programmets grundlæggende funktion, som går ud på at udskifte brugerens standard startside, lige så snart applikationen er blevet installeret i computersystemet. Search.we-cmf.com programmet har faktisk flere træk, som bestemt ikke gør den til en søgemaskine, men til en browser hijacker.

Search.we-cmf.com browser Hijackers skjulte funktioner

Selvom det er ganske tydeligt, at Search.we-cmf.com hijackeren tilraner sig din standard startside tillige med din standard søgeudbyder, så har denne applikation andre dårlige funktioner, som man ikke lige kan se. Det indebærer, at Search.we-cmf.com skaffer dig søgeresultater. Når du klikker på nogle søgeord, omdirigerer programmet dig til en ny fane-side, der med search.yahoo.com web-adressen viser siden med søgeresultaterne. Man kan således tro, at søgeresultaterne kommer fra Yahoo eller at Search.we-cmf.com har et tæt arbejde med Yahoo. Men ingen af disse to gør sig gældende. Ikke desto mindre er der en lille bitte smule sandhed i, at der faktisk er nogle autentiske Yahoo-søgeresultater på websiderne, der vises af Search.we-cmf.com, men det nedsætter ikke risikoen for, at du får brændt nallerne, nemlig ved at få en virus ind i systemet via annoncerne eller de websteder, der sponsoreres af den ondsindede Search.we-cmf.com søgemaskine.

Search.we-cmf.com fremmer reklamedomæner, der tilhører tredjepart, og de er ikke ved nogen regler eller bestemmelser omfattet Search.we-cmf.com. De tredjepartsannoncører har ikke fået tildelt nogen lovbestemmelser. Search.we-cmf.com gennemgår ikke deres indhold. De har fuldstændig frie hænder til at skabe deres eget produkt. Search.we-cmf.com viser alt fra tredjeparterne. Selskabet, som har udgivet denne applikation, er kun interesseret i at tjene nemme penge. Denne beskidte ordning, som omfatter indtjening på online indhold, gør Search.we-cmf.com udvidelsen til et upålideligt søgeværktøj. Desuden sættes der mange spørgsmålstegn ved det materiale, det leverer i form af søgeresultater og annoncer på de frembragte websider.

Hvad er risikoen ved at få sin startside udskiftet med Search.we-cmf.com?

Hvis du er en af de brugere, som er tilbøjelig til at downloade og installere gratis programmer, er du blandt de mulige ofre, som nemt kan få deres pc inficeret med Search.we-cmf.com browser hijacker. Men ingen regler uden undtagelse. Hvis du ikke har lyst til at blive en af de uheldige, er du nødt til at udføre opsætningen af gratis applikationer i en brugerdefineret tilstand. Således kan du rense deres installationsprogram, som faktisk er smittet med forskellige PUP’er, hvor Search.we-cmf.com hijackeren er blandt dem. Derudover har dette PUP tendens til at blive downloadet sammen med software fra TerraArcade og Big Fish Games.

Hvordan fjerner man Search.we-cmf.com infektionen fra sin computer?

Der findes et Afinstaller-link nederst på Search.we-cmf.coms primære søgeside, og det omdirigerer til Afinstaller-siden, som tilsyneladende kan afinstallere Search.we-cmf.com fra browserne Chrome, Firefox og Internet Explorer. Men på trods af dette kan vi ikke råde dig til at sætte al din lid til den tjeneste, eftersom afinstallationsvejledningen fra de selv samme PUP-udviklere typisk ikke er omfattende nok. Og følger du dem blindt, vil du ikke være i stand til at slette det uønsket program og alle dets komponenter helt. Hvis du gerne vil gøre det ordentligt, er det bedre, hvis du aktiverer et autoriseret anti-malwareprogram, såsom Reimage eller Spyhunter. Du kan også fjerne malwareprogrammet manuelt. Og det gør du ved at følge vejledningen forneden, som er udviklet til at fjerne programmet. Vejledningen kan dog ikke beskytte mod det.Automatiske fjernelsesværktøjer til Search.we-cmf.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom We-cmf Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Search.we-cmf.com Virus

Sådan fjernes we-cmf Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.we-cmf.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til we-cmf Virus og relaterede parasitter såsom Search.ividi.org virus , Royal-Search.com virus , Search.gophoto.it virus , Only-search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Search.we-cmf.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Search.we-cmf.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med we-cmf Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Search.we-cmf.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Search.we-cmf.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.we-cmf.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Search.we-cmf.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern we-cmf Virus fra listen.
Sådan fjernes we-cmf Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med we-cmf Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.we-cmf.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Search.we-cmf.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Search.we-cmf.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller we-cmf Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.we-cmf.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Search.we-cmf.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 13, 2016 07:23, november 13, 2016 07:23
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *