Search2.searchlson.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Search2.searchlson.com er en falsk browserudvidelse, der fremmes af SaferBrowser. Virksomheden har udviklet en række af den slags generende udvidelser såsom: Search.yourrecipesnow.com, Search.yourvidconverter.com, Search.mymoviesxp.com osv. De har alle det samme særlige træk, som befinder sig under søgefeltet på disse falske søgemaskiners primære søgeside. Der er fem runde ikoner. Det første viser en palme, det andet en knallert, det tredje en kuffert med en blinkende pære, det fjerne en anden kuffert med en flyvemaskine på og det femte indeholder en hue. Hvis du bemærker den slags grafik under søgefeltet på søgemaskinen, kan du være sikker på, at den er falsk og er skabt af SaferBrowser.

Om Search2.searchlson.com browser hijacker

Search2.searchlson.com kaprer din standard startside, søgemaskine og ny fane-side. Selvom den omdirigerer til yahoo.com i en ny fane, betyder det ikke, at den har tilknytning til Yahoo. Snarere tværtimod, Yahoo Search har ikke give denne falske søgemaskine lov til at anvende sine søgeresultater. Det er faktisk svindel, som Search2.searchlson.com browser hijacker begår. Praktisk talt et røveri begået i fuldt dagslys. Derudover foretager denne browser hijacker nogle justeringer i de pågældende stjålne søgeresultater. Den kombinerer dem navnligt med tredjeparts svindelsider på en sådan måde, at disse svindeldomæner er mere tilgængelige end de lovlige websider. Disse junk websider er for det mest placeret øverst og der er en bunke af dem.

Et andet middel, som Search2.searchlson.com tilføjelsen tager i brug for at fange brugerens opmærksomhed, er det tema, den benytter. Den øverste værktøjslinje på denne falske søgeudbyders søgeside omfatter genveje til espn.go.com, uefa.com og Copa Americas officielle webside – det førende, globale, fodboldmesterskab. Vi spekulerer på, om Search2.searchlson.com browser hijacker er designet specielt til UEFA EM (af hvilket der er blandede minder) og til sportsfans generelt, især fodboldfanatikere. I hvert fald er dette plugins slogan ”Live sports online now”. Så det kan opfattes som denne browserudvidelses primære funktionalitet og give én et forkert indtryk.

Den vigtigste funktion hos Seacrh2.seachlson.com er fremvisningen af falske annoncer. Udover de førnævnte falske svindeldomæner indsætter dette program også tredjepartsannoncer på ikke-affilierede websider. Disse annoncer bliver endda tilpasset til alle dine behov, for tredjepart har nemlig adgang til din søgehistorik. Og gæt hvem, der har givet dem adgang til den? Det er naturligvis Search2.searchlson.com, der er involveret i dette beskidte arbejde. Det er vores pligt at advare dig om, at det ikke er godt for din maskine, hvis du besøger de tredjeparts-websider eller bliver omdirigeret til dem af tredjepartsannoncer. Din pc kan nemt blive inficeret med virusser.

Hvordan kravler Search2.searchlson.com browser hijacker ind i din computer?

Search2.searchlson.com viser sig ofte at være en ekstra installation i gratis installationspakker. Ekstra installationer er komponenter, som der ikke bliver oplyst tilstrækkeligt om, eftersom de er uønskede programmer. Gratis installationspakker (eller ”bundter”) henviser til gratis applikationer, såsom en Flash Player, en PDF Converter osv. Når du downloader og installerer f. eks en Flash Player fra en tilfældig kilde, kan du utilsigtet komme til at opsætte Search2.searchlson.com hijacker. Hvis du gerne vil undgå det, er du nødt til at udføre installationen af et hvilket som helst gratis program i avanceret (brugerdefineret) indstilling. Disse indstillinger informerer om PUP’er (potentielt uønskede programmer) og giver brugeren mulighed for at fravælge dem.

Vi anbefaler, at man anvender Reimage, Spyhunter eller

Automatiske fjernelsesværktøjer til Search2.searchlson.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchlson Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Search2.searchlson.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 31, 2016 07:40, juli 31, 2016 07:40
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *