Searchgol Virus - Hvordan Fjernes Det?

Af         april 24, 2015 08:50          0
Type: Browser Hijackere
 

Searchgol virus er en browser hijacker, der angriber Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne uden computerbrugernes viden derom. Programmet erstatter din standard søgemaskine og startside med Searchgol.com hjemmesiden. Denne webside ligner en normal søgemaskine, men den fungerer ikke som en. Hvis du forsøger at foretage en søgning, vil du se, at websiden omfatter mange kommercielle sider og ofte omdirigerer dig til websteder, som du aldrig har haft intention om at besøge.

Searchgol virus søger at omdirigere trafik til bestemte hjemmesider og tillige reklamere for dem. Men det er imidlertid en meget urimelig metode, og det er en stor ulempe for brugerens søgning. Det er ikke kun generende på grund af de ændringer, som browser hijackeren foretager i din computer, men det gør ligeledes dit system betydeligt langsommere. Desuden kan Searchgol virus spore, hvilke hjemmesider du besøger og hvilke søgeforespørgsler du indtaster. Alle disse data bliver sendt til tredjeparter og brugt til markedsføring.

Hvis du gerne vil undgå Searchgol virus, skal du være forsigtig, når du installerer gratis software. Det er som regel bundtet med diverse videoafspillere, PDF creators samt andre populære applikationer. Med andre ord, du er nødt til at følge installationspunkterne ved disse programmer, og du vil dermed være i stand til at fravælge indstillingen, der installerer alle ukendte applikationer.

For at fjerne Searchgol virus, skal du åbne Kontrolpanelet -> Tilføj og Fjern programmer listen, og afinstallere det derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, der er installeret med hijackeren, da nogle af dem kan blive downloadet igen eller nulstille browserindstillingerne tilbage igen. Scan med Spyhunter, da det udmærket identificerer den slags programmer.

Du skal ligeledes kontrollere browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Searchgol.com på listen, bør du benytte anti-malware værktøjer, såsom Spyhunter og scanne din computer med det. Det vil ikke ændre dine søgeudbydere, når du afinstallerer programmet fra din computer. Det skal du selv gøre manuelt. Følg instrukserne nedenfor afhængigt af hvilken browser du benytter:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Rediger standardsøgninger.
 3. Fjern Searchgol.com fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Searchgol virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchgol Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Searchgol virus fjernelse

 
 

Searchgol virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 24, 2015 08:50, april 24, 2015 08:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *