Searchtabnew.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Vi har på nuværende tidspunkt allerede hørt om alle de opdigtede, lovende ord fra forskellige udviklere af browser hijackere. Alle rettighederne til Searchtabnew.com (eller Search Tab New) tilhører Tightrope Interactive. Udviklerne har slidt for at frembringe et meget avanceret søgesystem. Searchtabnew.com gør i hvert fald sit til, at en tilfældig besøgende får tillid til dette domæne. Ifølge sikkerhedsforskere ligner denne søgemaskine en moderne browser hijacker. Der er flere flertydige udsagn fra udviklerne af Searchtabnew.com, der får os til at tvivle på troværdigheden ved dette websted. Faktisk prøver de ikke at skjule disse erklæringer: alt er opregnet i en unødvendig lang Fortrolighedspolitik og Betingelser for Brug. I bedste fald vil brugerne af bar nysgerrighed åbne disse dokumenter, hurtigt skimme dem igennem og fortsætte med at downloade programmet alligevel.

Om Searchtabnew.com virus

Searchtabnew.com er en browser hijacker, eller sagt på en almindelig måde, et potentielt uønsket program (PUP). Det er ikke en hastesag at få det fjernet, men de inficerede brugere lider under langsom internetforbindelse, at systemet går ned eller fryser, omdirigeringer samt annoncer. Derfor vil det være en fremragende ide at fjerne denne pestilens, inden den gør det hele meget værre. For at kickstarte vores artikel kan vi se nærmere på vilkårene ved denne browserudvidelse. Når man downloader Searchtabnew.com virus eller får det uden at vide det, godkender man alle de anførte betingelser. Tilføjelsen er forpligtet til at ændre browsernes indstillinger samt indstille sit domæne som den nye startside og søgeudbyder. Searchtabnew.com browser hijacker har også lov til at fremvise annoncer på din computerskærm. Salgsfremmende information, annoncer og tilbud vil være produkter fra tredjepart. Regelmæssigheden af dette materiale vil besluttes af udviklerne af Searchtabnew.com virus. Men disse svindlere interesserer sig ikke for brugernes reaktion på disse annoncer. Hvis du bliver inficeret med et ondsindet program som følge af disse annoncer, kan Searchtabnew.com browser hijacker ikke drages til ansvar for det.

Seacrhtabnew.com virus støtter sine sponsorerede domæner ikke alene med en online reklamestrategi. Brugerne kan se, at dette søgesystem leverer lidt anderledes resultater i forhold til forespørgslerne. URL’er, der har tilknytning til Searchtabnew.com, indlemmes i resultaterne og kan være uegnet til brug. Hvis du desuden har svaret på en undersøgelse fra denne browser hijacker eller regelmæssigt har brugt dens søgemaskine, vil alt, du har indtastet, blive registreret af denne pestilens. Web-beacons og Pixels vil ligeledes spore din aktivitet online. Searchtabnew.com virus indsamler endda oplysninger om software og hardware.

Således distribueres Searchtabnew.com virus

Searchtabnew.com browserudvidelsen har en professionelt lavet hjemmeside, og det er muligt at downloade applikationen derfra. Men vi har mistanke om, at dette program kan blive distribueret på andre måder. En tilføjelse kan for eksempel have været et valgfrit software, som du er blevet tilbudt i løbet af installationsprocessen af gratis programmer. Enten så du det ikke eller også besluttede du dig for at installere det. Vi anbefaler, at du vælger en brugerdefineret/avanceret installation og fravælger den slags materiale. Ingen ekstra applikationer skal have adgang til din pc uden din tilladelse. Det er også en god ide at bruge lidt tid på at læse slutbrugerlicensaftalen igennem.

Reimage eller Spyhunter vil passe fint ind i din travle hverdag. Den slags anti-malware værktøjer er super kort tid om at fjerne PUP’er, såsom Searchtabnew.com browser hijacker. Du kan indlede fjernelsen med en omfattende sikkerhedsscanning og slette alt, der virker mistænkeligt. En manuel fjernelsesvejledning er angivet nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Searchtabnew.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchtabnew.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Searchtabnew.com virus

Sådan fjernes Searchtabnew.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Searchtabnew.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Searchtabnew.com virus og relaterede parasitter såsom Search.easyinterestsaccess.com virus , Search.onesearch.org virus , Nuesearch.com virus , Search.searchlen.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Searchtabnew.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Searchtabnew.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtabnew.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Searchtabnew.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Searchtabnew.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtabnew.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Searchtabnew.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Searchtabnew.com virus fra listen.
Sådan fjernes Searchtabnew.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Searchtabnew.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtabnew.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Searchtabnew.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Searchtabnew.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Searchtabnew.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Searchtabnew.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchtabnew.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Searchtabnew.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 23, 2016 07:41, juli 23, 2016 07:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *