Searchult.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Har du lagt mærke til, at Searchult.com er indstillet som din startside? Du skal være opmærksom på, at det er en browser hijacker, der kan gribe ind i dine fortrolige oplysninger og sikkerhed. Du skal ikke benytte den som søgeudbyder, da den ikke vil skaffe dig pålidelige søgeresultater. Ja faktisk vil du blive tvunget til at besøge sponsorerede hjemmesider, hvilke kan være kompromitteret og udgøre en risiko for at din computer bliver inficeret. Det anbefales på det kraftigste at fjerne Searchult.com virus ved hjælp af et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes. Det er også meget vigtigt at gendanne indstillingerne i de ramte browsere. I slutningen af denne artikel kan du finde en fuld fjernelsesvejledning.

Om Searchult.com virus

Searchult.com virus kategoriseres som en browser hijacker. Den rammer Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari browserne. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det indstillingerne i disse browsere og erstatter deres startside og standard søgeudbyder. Det tager ikke nødvendigvis kontrol over alle dine browsere, så du kan muligvis stadig være i stand til at søge normalt ved hjælp af nogle af dem. Men du bør dog alligevel fjerne Searchult.com virus fra din computer, hvis du gerne vil have, at dit system er sikkert.

Hvis du foretager en søgning ved hjælp af Searchult.com, vil du kunne se, at den viser en masse sponsorerede sider i dine søgeresultater. Den prøver simpelthen at forbedre trafikken til nogle sider og dermed øge deres popularitet. Det er ikke rimelig reklame, og du bør tillige være opmærksom på, at programmet kan forsøge at få dig til at besøge sider, som ikke er sikre. Du kan således få din computer inficeret med spyware, adware samt andre trusler.

searchult-com-virus

Searchult.com virus har forbindelse til tredjeparter, og det kan også indsamle nogle af dine personlige oplysninger, som du opgiver, når du søger på internettet. Dette tilkendegives i Searchult.coms fortrolighedspolitik og det er endnu en grund til at være mistænksom overfor den hjemmeside.

LINKS TIL TREDJEPARTS HJEMMESIDER

For at kunne levere relevante oplysninger, som ikke findes på vores Webside, kan Searchult.com levere links fra vores Websider til tredjeparts websider, og vi opfordrer vores brugere til at læse fortrolighedspolitikkerne på tredjeparts hjemmesider før de indtaster personlige oplysninger. Alle de downloads og EXE filer, der stilles til rådighed på denne webside, kommer fra en tredjepart, og Searchult.com er ikke ansvarlig for eventuelle filer eller adware, der bliver installeret af deres spil og pauseskærme. De indeholder adskillige adware produkter, så det er dit eget ansvar, når du downloader og installerer. Searchult.com påtager sig INTET ansvar.

Searchult.com er ikke ansvarlig for indholdet af Fortrolighedspolitikken på tredjeparts hjemmesider. Searchult.com fralægger sig herved alle repræsentationer eller garantier, der bliver fremstillet på websider udover dens egen webside.

HVEM INDSAMLER MINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Alle personlige oplysninger, som du opgiver, når du besøger en af vores hjemmesider, indsamles af Searchult.com, og de bliver brugt sådan som beskrevet ovenfor.

Når du benytter dette websted, giver du dit samtykke til Searchult.com Online Fortrolighedspolitik. Hvis du ikke accepterer denne Fortrolighedspolitik, skal du ikke benytte denne webside. Vi forbeholder os den ret at foretage ændringer i denne Fortrolighedspolitik. Du bedes venligst læse den af og til for at sikre, at du er bekendt med disse ændringer. Dit fortsatte brug af denne webside, vil kendetegne din accept af disse ændringer.

Således distribueres Searchult.com virus

Searchult.com virus bliver som regel tilføjet ved at være bundtet med andet freeware, som du kan downloade fra internettet. Computerbrugere opfordres til at være mere forsigtige med installationspunkterne ved deres nye downloads og altid læse deres Vilkår og Betingelser. Du skal aldrig godkende at tilføje ukendte programmer eller foretage ændringer i dine browserindstillinger, der kan påvirke din normale søgning. Du skal altid benytte velkendte søgeudbydere, så din søgning er risikofri.

For at fjerne Searchult.com virus, skal du åbne Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallere alt derfra, der har forbindelse til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer ændring af browserindstillingerne. Du kan identificere dem ved at scanne med Spyhunter, StopZilla eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Manuel fjernelse af Searchult.com virus

  Top Sådan fjernes Searchult.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchult.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Searchult.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Searchult.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchult.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Searchult.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Searchult.com virus fra listen.
Sådan fjernes Searchult.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Searchult.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Searchult.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Searchult.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet Searchult.com virus delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Searchult.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Searchult.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Searchult.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 9, 2015 08:54, maj 9, 2015 08:54
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *