Secure-surf.net virus - Hvordan fjernes det?

Secure-surf.net præsenteres som en brugbar søgemaskine, der vil give dig mulighed for at søge hurtigere og mere effektivt på internettet. Men vi har fundet ud af, at den er skadelig og kategoriseres som en browser hijacker. Når den først er inde i din computer, foretager den nogle ændringer, der vil være vaskelige at rette. Der findes en lignende version af denne virus, som kaldes secure-surf.com. Men den er ikke længere aktiv, så derfor er Secure-surf.net den eneste aktive virus med dette navn.

Udviklerne af Secure-surf.net har udviklet pågældende hjemmeside, så den ligner en lovlig søgemaskine, såsom Google og Yahoo. Hvis du ser denne hjemmeside som startside i en eller flere af dine webbrowsere, er din computer inficeret, og du skal straks gøre noget ved sagen. Læs hele artiklen og find ud af, hvordan du håndterer dette problem.

Secure-surf.net funktionerne

Processen for dette malware er standard – det bliver installeret på din computer (som regel sammen med andet gratis software, der kan downloades fra internettet), og derefter får dine webbrowsere tilføjet en tilføjelse med samme navn. Tilføjelsen ændrer indstillingerne i pågældende webbrowsere og indstiller Secure-surf.net som startside og standardsøgemaskine. Og fra da af vises denne hjemmeside, hver gang du åbner en webbrowser. Så vidt vi ved, er denne tilføjelse kompatibel med internetbrowserne Google Chrome, Internet Explorer og Mozilla Firefox.


Secure-surf.net virus remove

Navn

Secure-surf.net virus

Secure-surf

Årsag

Installeret af andet malware

Distribueret sammen med andre computervirusser

Mulig skade

Langsommere computer

Tabt tid

Flere annoncer

Computeren bliver udsat for skadelige programmer

Kapret startside/nyt faneblad

Tilfældige omdirigeringer

Løsning

Tjek din enhed for malware

Scan computeren med et anti-malwareprogram

Lad være med at bruge den inficerede browser

Undgå at benytte hjemmeside Secure-surf.net

Denne browser hijacker kaprer også webadresser, så hver gang du åbner en ny fane eller forsøger at søge efter noget ved hjælp af webadressefeltet, bliver du omdirigeret til denne specifikke hjemmeside. Og hvis du forsøger at søge efter noget ved hjælp af denne webbrowser, bliver du omgående omdirigeret til en række hjemmesider, herunder goto.maxdealz.com, feed.snowbitt.com, search.yahoo.com og search.dondelink.com. Du vil dog kun være i stand til at se search.yahoo.com webstedet. Det fører til den konklusion, at Secure-surf.net har tilknytning til de hjemmesider, der også er kendt som skadelige.

Hvad der også er vigtigt at bemærke er, at denne browser hijacker sporer din websøgning. Den indsamler oplysninger såsom dine søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, IP- og e-mailadresser. Det kan meget vel være, at udvikler af den forsøger at tjene penge ved at sælge disse private oplysninger.

Hvis du ikke har nogen anelse om, hvor den er kommet fra, så prøv at tænk tilbage, om du måske har installeret et gratis software, som du har downloadet fra internettet. Det er den mest almindelige form for distributionsmetode, som den slags malware anvender. Når du downloader et gratis program fra internettet, bliver du i løbet af installationen bedt om at tilføje nogle gratis og brugbare værktøjer til dine webbrowsere. Denne valgmulighed er som regel indstillet som standard, så hvis du bare løber gennem installationen uden at foretage nogle ændringer, tilføjes der malware, som kaprer dine webbrowsere.

Grunde til, at du skal fjerne Secure-surf.net browser hijacker:

Den indsamler dine personlige oplysninger. Secure-surf.net kan indsamle forskellige data om dig, herunder nogle følsomme og personlige af slagsen. Disse data kan blive sendt videre til ukendte tredjeparter eller brugt til andre formål, så det er virkelig farligt.

Den forstyrrer dine websøgning. Konstante omdirigeringer og popup-annoncer er ret så irriterende. De gør din webbrowser langsommere og gør din websøgning meget værre, end den var før.

Den kan lede dig hen til andre infektioner. Hvis din computer er inficeret med Secure-surf.net, kan den infiltrere andet lignende malware, så det er vigtigt at fjerne den så hurtigt som muligt.

Den hurtigste og mest effektive måde at slippe af med virusinfektioner som denne er at downloade og scanne computeren med et anti-malwareprogram. Vi foreslår, at du enten bruger SpyHunter eller Reimage. Begge applikationer har vist sig at være meget effektive mod infektioner som denne. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Det er også muligt at fjerne Secure-surf.net manuelt. Denne proces indebærer, at du fjerner infektionen fra kontrolpanelet og webbrowserne, redigerer indstillingerne i webbrowserne samt poster i registreringsdatabasen. Ønsker du mere dybtgående oplysninger om denne fjernelse, kan du læse vores specielle manuelle fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du er også velkommen til at spørge os i kommentarfeltet forneden, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Secure Surf Net Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,


Manuel fjernelse af Secure-surf.net virus

Sådan fjernes Secure-surf.net virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Secure-surf.net virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Secure-surf.net virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Secure-surf.net virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Secure-surf.net virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Secure-surf.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Secure-surf.net virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Secure-surf.net virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Secure-surf.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Secure-surf.net virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Secure-surf.net virus fra listen.
Sådan fjernes Secure-surf.net virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Secure-surf.net virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Secure-surf.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Secure-surf.net virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Secure-surf.net virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Secure-surf.net virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Secure-surf.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Secure-surf.net virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-secure-surf-net-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *