Securedisk.exe CPU Miner Trojan - Hvordan fjernes det?

Securedisk.exe CPU Miner Trojan er en infektion med et helt specifikt formål: at glide ind i operativsystemerne og hemmeligt mine forskellige typer kryptovalutaer. Det udgiver sig for at være en lovlig version af LaCie Private-Public kodningssoftware. Men det er i virkeligheden en trojansk virus, der gemmer sig bag et lovligt navn. Denne miner vil helt bestemt frembringe en planlagt opgave ved navn LaCies, som lancerer et WebService program (på C: drevet). For at frembringe Bitcoins, Monero eller andre valutaer vil det oprette forbindelse til mine3.12finance.com.

For konteksten skyld bringer vi nogle eksempler på minere, som vi tidligere har talt om: Cloud Packager og Quick Searchers. Vi har i de seneste måneder bemærket en klar stigning i antallet af krypto-minere. Selvom såkaldt mining af digital valuta også kan være en ganske uskyldig og gavnlig aktivitet for nogle, brugerne hackerne det til svindel. Vi har for eksempel talt om Coinhive service og om hændelsen, da deres DNS blev hacket. Sikkerhedseksperter understreger, at folk skal begynde og blokere krypto-minere ved hjælp af AdBlockere og visse antivirusprogrammer (Sådan afholder du hjemmesider fra at låne din CPU til at mine kryptovaluta).


Securedisk.exe CPU Miner Trojan

Hvordan kan du se, at dit system er inficeret med Securedisk.exe Trojan?

Securedisk.exe miner kan ses i Joblisten som en af de kørende processer. Prøv at lægge mærke til procentdelen af de udnyttede CPU-ressourcer – en miner kan bruge mere end 90% af dem. De fleste af de inficerede brugere har fortalt, at processen tog op til 99% af den udnyttede CPU. Konsekvensen af krypto-mining omfatter en langsom computer, langsomt startende programmer og endda fatale indvirkninger på CPU (https://blog.checkpoint.com/2017/10/23/crypto-miners-the-silent-cpu-killer-of-2017/).

Selvom krypto-minere såsom Securedisk.exe Trojan gør deres bedste for ikke at blive opdaget, er der visse advarselstegn (Kryptovaluta net-mining: der er profit i fællesskab). Folk skal tjekke, om deres computer pludselig har funktionssvigt og ikke arbejder så effektivt som før. Du skal først og fremmest køre en scanning med et respektabelt anti-malwareprogram. Derefter kan du også prøve at lede efter en miner i Joblisten. Når du åbner vinduet, skal du se på de aktive processer. Hvis du finder noget ud over det sædvanlige, så undersøg, om filen måske kunne være skadelig.

Det er desværre ikke mange computerbrugere, som ved, hvordan de kan beskytte sig mod krypto-minere. Det er muligt at blokere nogle hjemmesider, som er involveret i disse aktiviteter. Derudover er nogle antivirusprogrammer tilpasset til at beskytte brugerne mod disse CPU-slugende parasitter. Endvidere har Google umiddelbart også planer om at beskytte mod krypto-mining i Chrome. Folk skal advares om, at der kan plantes krypto-minere såsom Securedisk.exe på deres computer. I øjeblikket kan hjemmesider automatisk indlemme disse trojanske virusser på enhederne (selv uden brugerens tilladelse).

Hvordan beskytter man sig bedst mod infektioner som Securedisk.exe krypto-miner?

Vi har allerede nævnt nogle af de måder, hvorpå minere til digital valuta distribueres. Udover dem er det også muligt at downloade en Securedisk.exe miner sammen med en skrivebordsapplikation eller en browserudvidelse. SafeBrowse var den første udvidelse, der leverede en miner, men den vil bestemt ikke være den sidste. Derfor skal du ikke downloade programmer fra ukendte udviklere. Inden du installerer dem, skal du tjekke deres anmeldelser. Nogle folk bemærker hurtigt mistænkelige funktioner og tøver ikke med at skrive deres oplevelser online.

Hvis du gerne beskytte dit operativsystem med et lovligt anti-malwareprogram, anbefaler vi, at du downloader Reimage. Det vil yde en beskyttelse, der er højst nødvendig på grund af, at hackerne har forbedret deres metoder. Der bliver fundet flere og flere nye metoder. Derfor har dit operativsystem brug for al den hjælp, det kan få. Så sørg for, at Securedisk.exe Trojan bliver fjernet ordentligt.

Du skal naturligvis holde dig langt væk fra mistænkelige hjemmesider og online annoncer. Malware-fyldt indhold er ved at blive et meget stort problem, og vi håber, at din it-sikkerhed ikke bliver truet af det. Du skal også kun installere de applikationer, som du er sikker på, ikke er involveret i eventuelle skadelige aktiviteter.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Securedisk Exe Cpu Miner Trojan, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-securedisk-exe-cpu-miner-trojan

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *