Security Defender - Hvordan fjernes det?

Security Defender

Security Defender er en farlig it-trussel, der skødesløst vil informere dig om tonsvis af fundne infektioner samt vil foreslå, hvordan du kan fjerne dem. Ligesom ved Antimalware Defender, kan du være sikker på, at du vil blive bedt om at betale et beløb for den ”fulde” version, som vil blive præsenteret som en effektiv applikation, der er i stand til at fjerne de fundne virusser. Denne taktik, der skal narre penge fra folk, er meget populær blandt malware udviklerne, så det er ekstremt vigtigt ikke at købe Security Defender. Hvis du allerede har gjort det, skal du kontakte dit kreditkortselskab, så du kan trække betalingen tilbage og derefter fjerne Security Defender virus. Hvis du gerne vil undgå den slags farlige indtrængen, skal du være opmærksom på de programmer, du anvender til din computers beskyttelse, for det er kun de autoriserede af slagsen, der har en real time beskyttelse og som kan redde dig fra Trojanske virusser, der spreder den slags svindelnumre via huller i sikkerheden.

Malware programmet er designet til at foregive at kunne finde og fjerne virus, og det begynder derfor at køre falske systemscanninger, ligeså snart du genstarter din computer. Derudover vil du modtage en lang række advarsler og pop-up annoncer, der også forstyrrer dig, når du surfer på internettet. Uanset hvad Security Defender viser, informerer det om, at der er blevet fundet en lang række infektioner, som i virkeligheden ikke er andet end uskadelige systemfiler eller ikkeeksisterende virusser:

Security Defender

Eksternt software forsøger at kontrollere en stor del af dine systemfiler. Det kan medføre, at nogle data i dit system bliver afbrudt. Klik her for at beskytte din PC mod fjernadgang & slette disse programmer.

Security Defender

Dit system er angrebet af skadeligt software. Klik her for at deaktivere det.

Fjern spyware samt andet potentielt uønsket software

System Defender har fundet 18 skadelige applikation(er).

Du anbefales at rense din computer med det samme.

Klik på denne ballon for at løse problemet.

Du skal bare ignorere disse advarsler og ikke fjerne de fundne ”virusser”, for det kan påvirke din computers stabilitet og ydeevne. De pågældende scannere, der startes af Security Defenders uregistrerede version, vil desuden tilbyde den autoriserede version – ”det eneste program, som er i stand til at fjerne truslerne”.

Disse fupnumre, der har forbindelse til Security Defenders ondsindede aktivitet på din computer, skal stoppes ved at fjerne malware-filerne. Security Defender har intet at gøre med din computers reelle tilstand, og det kan ikke erstatte en anti-virus løsning. Alle de fundne infektioner er det pure opspind, hvilket betyder, at Security Defender er ubrugeligt. Fjern dette ulovlige software, der kun er lavet med det ene formål at stjæle dine penge, for det vil slippe flere virusser løs i din computer. Anvend et pålidelig anti-spyware program (Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware), der kan fjerne Security Defender og beskytte din maskine mod andre it-trusler. Husk at du skal opdatere disse programmer før scanning, så de har en fyldestgørende virusdatabase.

Efter flere år ser det ud til, at der er udkommet en ny Security Defender opdatering, som inficerer nye computerbrugere. I det tilfælde vil du kunne se følgende besked i webbrowseren:

Niveauet for dine sikkerhedsindstillinger udsætter din computer for fare

Vi anbefaler, at du ikke søger på internettet med dine nuværende sikkerhedsindstillinger.

Internet Explorer kan ikke vise websiden. Mulige årsager omfatter:

  • Kritisk systemændring. Dette opstår generelt, når systemet er inficeret med spyware.
  • Den fundne virus ændrer browserindstillinger og viser annoncer eller omdirigerer adgangen til websider.
  • Ondsindet kodeprogram forsøger at sprede sig fra computer til computer ved at vedhæfte sig selv til et host program.
  • Phishing websider forsøger at stjæle dine personlige oplysninger.

Hvad kan du gøre:

Anskaf dig et antivirus software og fjern alle trusler fra din computer (ANBEFALET)

Opdatering: Hvis du ikke kan starte din browser og du har en ny Security Defender infektion

Særlig fjernelsesvejledning:

  1. Højre-klik på Security Defender ikonet og tryk egenskaber.
  2. Kopiér den mappe, det er installeret i (vil enten være C:Mapper og IndstillingerAlle BrugereApplikation Datapcdfdata eller C:Program Datapcdfdata)
  3. Åbn mappen.
  4. Omdøb de eksekverbare deri til noget andet.
  5. Genstart.
  6. Explorer skulle være i stand til at starte. Download og scan din PC med spyhunter eller andet anti-malware program for at slette det resterende.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Security Defender, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Security Defender fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-security-defender

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *