Secury-surf.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Security-surf.com virus er en browser hijacker, der angriber 3 større browsere: Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Det primære formål med denne applikation er at reklamere for forskellige sponsorerede links og skabe trafik til bestemte websider. Selvom den hævder at blive understøttet af Yahoo, leverer den ikke pålidelige søgeresultater, og uanset dine søgeforespørgsler, forsøger den at lede dig hen til de samme sider. Derfor anbefales du at fjerne Security-surf.com virus, så snart du opdager den.

Hvis du gerne vil vide, hvorfor denne webside er blevet indstillet som din startside og standard søgeudbyder, kan du finde svaret i denne artikel. Security-surf.com virus trænger som regel ind i systemet, mens du downloader freewareprogrammer fra internettet. De fleste af programmerne oplyser ikke ordentligt om de ændringer, der vil blive foretaget i dine browsere. Og selvom de gør, har mange brugere tendens til at springe installationspunkterne over uden at læse dem, og dermed kommer de til at godkende den slags modifikationer uden at vide det. På trods af at de altid bliver mindet om, hvor vigtigt det er at følge installationspunkterne ved deres nye downloads, er det ikke alle, som er særlig opmærksomme på, hvad der står.

Hensigten med Security-surf.com virus peger hen mod markedsføring. Programmet reklamerer enten for affilierede links, hvorved udviklerne af programmet tjener penge, eller det forsøger at omdirigere brugerne til ukendte websider, som kan indeholde ondsindede eller potentielt uønskede programmer. Det er en uærlig måde at fremme noget som helst på, og eftersom det kan være et problem for din computers sikkerhed, rådes du til at fjerne Security-surf.com virus, så snart du opdager den i systemet.

Åbn Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern programmer-listen og afinstallér alt derfra, som har forbindelse med det domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, som blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at finde dem er det en god ide at scanne med Reimage, SpyHunter eller et andet anerkendt anti-spywareprogram. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Security-surf.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgefeltet.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Security-surf.com fra listen.

Sådan fjernes Security-surf.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) -> Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Security-surf.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” på adresselinjen. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og en scanning med et anti-malwareprogram er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgefeltet. Hvis filen eksisterer, omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Security-surf.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. I Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at scanne med et anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Secury-surf.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Secury-surf.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Secury-surf.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 23, 2016 13:46, oktober 23, 2016 13:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *