“See Similar” Virus - Hvordan Fjernes Det?

Af         maj 9, 2016 09:18          0
Type: Adware
 

”See Similar” virus er et adwareprogram, der viser pop-op annoncer, mens du surfer på forskellige websider, hovedsageligt e-handel relaterede, såsom Amazon, Walmart, eBay osv. Disse meddelelser dukker op ved siden af billeder af produkter til salg, og de får dig til at kigge efter diverse tilbud og kuponer for at få de samme eller lignende produkter.

”See Similar” virus bliver typisk tilføjet computersystemet, når brugeren installerer andre applikationer fra internettet, såsom musikafspillere, PDF creators og lignende programmer. Selvom brugerne er i stand til at standse denne infiltration, springer de tit det punkt over, hvor ekstra programmer bliver præsenteret, og således kommer de automatisk til at installere den slags. ”See Similar” virus kan tilføjes Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browseren.

Hvis du klikker på disse annoncer, vil du blive omdirigeret til forskellige websider, der kan indeholde infektioner. Som du kan se, så kan de så nemt som ingenting få adgang til din maskine. Selvom ”See Similar” virus ikke er et malware, forstyrrer det i høj grad brugerens aktivitet og dennes computer vil være i fare for at blive yderligere inficeret. Programmet kategoriseres som et potentielt uønsket program og derfor er det bedst at fjerne det.

”See Similar” virus fjernelsesvejledning:

  1. Scan din computer med et anti-malware program, der fjerner adwareprogrammer og browser hijackere. Vi anbefaler Spyhunter til opgaven.
  1. Åbn Kontrolpanelet -> Tilføj/Fjern Programmer -> Se efter eventuelle ukendte applikationer, der har forbindelse med ”See Similar” virus. Hvis du bemærker nogen, så fjern dem. Du rådes også til at fjerne andre applikationer, der er installeret den samme dag.
  1. Fjern værktøjslinjen fra alle internetbrowserne:
  • I Internet Explorer: Åbn ”Værktøjer” (eller tandhjulsikon i Internet Explorer 9), -> ”Administrer Tilføjelser”. Se efter ”See Similar” virus og deaktivér det.
  • I Google Chrome: Klik på skruenøgleikonet eller de tre linjer øverst i højre side af skærmen. Åbn ”Værktøjer” -> ”Udvidelser”. Hvis du ser nogle udvidelser, der har forbindelse til ”See Similar” virus, klik på skraldespandsikonet ved siden af dem.
  • I Mozilla Firefox: Åbn ”Værktøjer” -> ”Tilføjelser” -> ”Udvidelser”. Hvis du ser nogle udvidelser, der har forbindelse til ”See Similar” virus, så deaktivér dem.
  1. Kontroller om din startside og standard søgemaskine er indstillet til den, som du plejer at bruge. Hvis du evt. bemærker en ukendt adresse, skal du udskifte den med din egen, f. eks google.com.

Automatiske fjernelsesværktøjer til “See Similar” virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom “See Similar” Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Relaterede billeder

 
related image #1 from “See Similar” virus
     
 

Om forfatteren

 
maj 9, 2016 09:18, marts 13, 2018 09:36
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *