ShopBrain - Hvordan fjernes det?

ShopBrain

ShopBrain er endnu en generende adware, der bliver installeret i brugernes computere uden deres vidende. Det er en browser add-on, der kan blive føjet til alle mest populære webbrowsere, inklusiv Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Selv om udviklerne af denne adware lover, at den vil fremme din websøgning, og at du både vil spare tid og penge, er det ikke sandt. ShopBrain viser forskellige popup annoncer med kommercielle tilbud, kuponer, og rabatter. For det meste dukker de annoncer op på e-shopping websider såsom Amazon eller eBay. Annoncerne vil tilbyde dig at købe nogle særlige varer til en bedre pris. Det anbefales ikke at klikke på dem, fordi når du først gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredje parters websider, der kan være inficeret og dermed skade din computer. ShopBrain udvikler nettrafik for kommercielle websider og indsamler derefter mulige købere. De tjener penge på den måde. Udover det så vil ShopBrain indsamle din personlige information, såsom IP adresse, søgeforespørgsler og søgehistorik. Disse data vil blive overført til tredje parter og brugt til at justere deres annoncer, for at gøre dem mere relevante i forhold til dine interesser. Mange sikkerhedspecialister kategoriserer ShopBrain som et PUP (potentielt uønsket program), og du bør så afgjort ikke have det på din computer.

ShopBrain bliver distribueret via gratis software, som man kan finde på internettet. Det kan følge med freebies. Hvis du downloader og installerer noget software fra en webside med et tvivlsomt ry, kan det blive tilføjet bag din ryg. For at undgå denne og lignende ondsindede applikationer, skal du ikke springe noget trin over under installationen af freebies, og vælg en brugerdefineret eller avanceret installation. Læs alle betingelserne, som er nævnt i installationsguiden, så du er sikker på, du ved hvad du installerer. I det tilfælde, at din computer allerede er inficeret, anbefaler vi, at du skanner den med et pålideligt anti-malware program såsom Spyhunter eller malwarebytes, og det vil automatisk fjerne truslen. Du kan ligeledes følge vores ShopBrain fjernelsesguide herunder.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne ShopBrains hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter ShopBrain og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af ShopBrain fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til ShopBrain og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af ShopBrain fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til ShopBrain og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af ShopBrain fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner ShopBrain. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Shopbrain, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *