Smart Mac Booster PUP - Hvordan fjernes det?

Smart Mac Booster er en potentielt uønsket applikation, som Mac-brugere må ligge og rode med, efter at de er faldet for dette bedrageriske fupnummer, der påstår, at de er blevet inficeret med en Bankworm. Der er andre mulige måder, hvorpå dette PUP formår at inficere systemerne, og det er ligegyldigt, med hvilken måde din Mac er blevet kompromitteret, for det væsentlige er, at dette software ikke vil diske op med det, det har lovet dig. Smart Mac Booster er blot et falsk værktøj, som overdriver systemfejlene og forsøger at få dig til at købe premium-versionen, så du kan løse dem.

Smart Mac Booster PUP er frembragt af det berygtede firma PCVARK. Denne virksomhed er kendt for sine andre uønskede softwareprogrammer, såsom My Mac Speedup, Mac Tweaker og Mac Cleanup Pro plus en masse andre. Sammenlignet med disse trusler har Smart Mac Booster ikke en unik adfærd, funktioner eller visuelle forskelle udover navnet, og derfor kan vi uden videre analyse med sikkerhed gå ud fra, at du ikke kan forvente noget godt eller nyttigt fra dette software, og at du omgående bør fjerne det. Hvis det er første gang, at du bliver inficeret med en falsk applikation, såsom Smart Mac Booster PUP, anbefaler vi på det kraftigste, at du læser om dens funktioner, så du kan forstå, hvorfor det er nødvendigt at slippe af med den. Hvis du på den anden side er fuldstændig klar over, hvilken situation du har med at gøre, skal du simpelthen springe hen til fjernelsesdelen.

Hvad foretager Smart Mac Booster PUP sig

Smart Mac Booster kan både kategoriseres som et potentielt uønsket program og en falsk applikation, fordi det tager uærlige metoder i brug for at kunne trænge ind i computersystemet og vinde popularitet, samtidigt med at det bliver ekstremt ihærdigt, men også fordi det på falsk vis reklamerer for sine funktioner og fordele. Smart Mac Booster PUP’s hjemmeside påstår, at dette hjælpeprogram kan hjælpe dig med at øge hastigheden i dit Mac-system og beskytte mod malware (hvilket paradoks), men i virkeligheden viser det falske fejl for at skræmme brugerne, hvorefter det meget bekvemt tilbyder en løsning, som koster penge. Mens sådan en tilgang til en gratis scanning, hvor man betaler for fjernelsen, ofte også anvendes af legitime programmer, formår Smart Mac Booster at finde problemer selv i helt nyinstallerede systemer, hvor det f. eks markerer filer i din Papirkurv som højrisikoelementer.

Det er også vigtigt at forstå, at Smart Mac Booster PUP ikke er en virus og ikke kan gøre noget skadeligt i din Mac, udover at irritere dig på det kraftigste. Når det er færdigt med den automatiske scanning af din computer, vil det opfordre dig til at fjerne fejlene ved hjælp af den fulde version af dette produkt. Dernæst omdirigerer det dig til en betalingsside, som påstår, at det to-årige Smart Mac Booster abonnement koster omkring 130 dollars (eller 118 euro). Du skal være opmærksom på, at betalingen foretages via en Tredjepartstjeneste, som måske ikke er i stand til at refundere dine penge, hvis du skulle skifte mening, og opkrævning vil automatisk blive fornyet, så selvom du holder op med at bruge dette program, men glemmer at ophæve abonnementet, vil svindlerne regelmæssigt tømme din konto. Og hvis du beslutter dig for at udsætte købet, vil Smart Mac Booster PUP sørge for at minde dig om de falske fejl med få minutters mellemrum.

For at gøre en lang historie kort, så er Smart Mac Booster ikke et farligt malware, men en listig applikation, der anvender scareware-metoder for at tjene pege på godtroende brugere, der tror på programmets løgne. Der findes masser af egnede værktøjer, der kan hjælpe dig med at håndtere din Mac på en effektiv måde, men Smart Mac Booster PUP er helt klart ikke et af dem. Eftersom det er så ihærdigt, har du brug for ekstra hjælp i løbet af fjernelsen, og du er velkommen til at følge vores vejledning forneden, så du kan slippe af med denne uønskede applikation. (Derfor er optimeringsprogrammer til hukommelsen ubrugelige)

Hvordan bliver systemerne inficeret med Smart Mac Booster PUP

Smart Mac Booster PUP spredes i øjeblikket på en meget bedragerisk måde – ‘Bankworm virus’ svindelnummeret. Denne skræmmende popup (lige nu er ’play3736.simplelife35.agency’ domænet, der spreder den) dukker op i din browser, hvor den påstår, at ’der er fundet en virus. En hjemmeside, som du har besøgt i dag, har inficeret din Mac med en virus. Tast OK for at begynde reparationsprocessen’. Og den låser endda din søgeudbyder, indtil du til sidst beslutter dig for at køre den tilbudte scanning. I virkeligheden er der ikke et egentligt Bankworm-malware, og den førnævnte antivirusscanning er blot et grafisk trick, der efterligner rigtige sikkerhedsprogrammer. Hvis du tænker over det, hvordan kan en browser så køre en ordentlig systemundersøgelse, når den ikke har fået tilladelse til at få adgang til andre mapper. Det er helt enkelt et scareware-fupnummer, der leger med brugernes følelser, så det kan tilbyde det uønskede Smart Mac Booster program.

Som du sikkert godt er klar over, så vil browserscanneren omgående anbefale dig at downloade Advanced Mac Cleaner, som kan fjerne virussen, efter at det har sporet den falske virus. Dette program er identisk med Smart Mac Booster’s forgænger, som distribuerede den samme slags spam, men som nu er blevet opdateret til en nyere version, der spores af færre antivirusmaskiner. Selv Smart Mac booster PUP installationsprogrammet er gemt under navnet Maccleaner.pkg, som kun lige før opsætningen viser sig som den nyere variant. Der kan naturligvis også være andre fupnumre derude, såsom Your Mac Might Be Infected! og Your Mac Is Infected With 3 Viruses!, der kan sprede Smart Mac Booster PUP, og derfor foreslår vi, at du finpudser dine evner, så du kan genkende phishing og være opmærksom på online sikkerhed.

Sådan fjerner du Smart Mac Booster fra Mac

Der er kun to måder, hvorpå du fuldstændigt kan fjerne Smart Mac Booster fra din computer – enten ved hjælp af et specielt anti-spywareværktøj eller gøre det selv manuelt, hvor du ikke kun sletter det uønskede program, men også de resterende filer. Selvom udviklerne af Smart Mac Booster applikationen tilbyder et andet program, der er beregnet til at afinstallere malwareprogrammet på en effektiv måde, så er det usikkert og kan medføre endnu flere problemer. De brugere, som ikke er sikre på deres tekniske færdigheder eller som ikke har lys til at løbe risikoen, kan umiddelbart begynde at scanne deres kompromitterede system med et anti-malwareprogram, såsom Combo Cleaner eller Reimage, men de, som er villige til at gøre et forsøg, kan følge vores vejledning forneden for at fjerne Smart Mac Booster PUP på egen hånd. Du er velkommen til at vælge et sikkerhedsprogram efter eget valg, du skal blot sørge for, at det faktisk kan spore malware.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Smart Mac Booster Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Når det kommer til at fjerne Smart Mac Booster manuelt, er du nødt til at sørge for, at alle virusdele slettes, så det ikke kan forny sig selv og atter blive installeret. For at gøre det er du nødt til at træffe ekstra foranstaltninger og ikke bare benytte en simple applikationsfjernelse, som naturligvis er nødvendig men ikke tilstrækkelig. Her er de ekstra punkter:

  1. Fjern Smart Mac Booster fra Login-elementerne. Gå til Systemindstillinger > Brugere & Grupper > Nuværende bruger > Login-elementer. Afkryds ’Smart Mac Booster’ og klik på knappen ‘-‘ nederst i vinduet. Dette vil forhindre, at det skadelig program automatisk starter, hver gang du tænder for systemet, hvilket får computeren til at køre hurtigere.
  2. Slet Smart Mac Booster programmet fra Applikationer. Gå til Finder > Applikationer > Vælg Smart Mac Booster og træk det hen i Papirkurven > Tøm Papirkurv. Dette vil fjerne de primære filer for dette PUP.
  3. Slet de resterende Smart Mac Booster-præferencer fra Biblioteket. Gå til Finder > Gå > Gå til Mappe > Indtast ‘~/Library’. Søg dernæst i de forskellige mapper efter de resterende filer, der kan have forbindelse til Smart Mac Booster, og slet dem. Du kan finde:
  • Library/Smart Mac Booster and Smbstr
  • Library/Application Support/Smart Mac Booster ALSO ‘Smbstrmappe
  • Library/Caches > filer med forbindelse til Smart Mac Booster og Smbstr
  • Library/Cookies > com.smbstrhlpr.smbstrhlpr.plist
  • Library/Preferences > filer med forbindelse til Smart Mac Booster og Smbstr
  • Library/LaunchAgents > filer med forbindelse til Smart Mac Booster og Smbstr

Vær opmærksom på, at når du kigger efter filerne i de nævnte mapper, skal du huske, at navnene på de potentielt skadelige filer kan bestå af andre præfikser/suffikser osv., og derfor skal du virkelig undersøge dem godt og grundigt, når du leder efter relaterede data til Smart Mac Booster (f. eks com.smbstrhlpr.smbstrhlpr.plist). Når du har fjernet Smart Mac Booster PUP fra alle disse mapper, skulle det lade dig være i fred, og hvis ikke, skal du simpelthen køre en scanning med Combo Cleaner. Sidst men ikke mindst må du ikke glemme at annullere det automatisk opkrævende abonnement på Smart Mac Booster-tjenesten i din bank, hvis du ikke vil fortsætte med at betale penge til svindlerne.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-smart-mac-booster-pup

Removal guides in other languages

One response to “Smart Mac Booster PUP

  1. jeg får en pop-up besked, at Smart Mac Booster vil beskadige min PC og jeg skal flytte det til papirkurven ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *