Smart Sys Care - Hvordan fjernes det?

Der reklameres for Smart Sys Care, ikke at forveksle med Smart System Care, som et pc-optimeringssoftware, der forbedrer computerens ydeevne. Mange it-sikkerhedseksperter betragter det dog som skadeligt, og det bliver sporet af antivirusprogrammer. Smart Sys Care er endnu et program fra Econosoft, sammen med Advance PC Solutions, PC Booster Pro og PC Speeder Pro.

Pc-optimeringsprogrammer er en mistænkelig softwarekategori, fordi der er så mange skadelige programmer, der tilhører den. Folk bliver overbevist om at downloade det pågældende program, idet de får lovning på, at computeren kommer til at køre hurtigere og bedre. Ved at love guld og grønne skove kryber programmerne ind i pc’en og tager derefter psykologiske tricks i brug for at overbevise brugerne om at købe betalingsversionen. Og Smart Sys Care er særligt mistænkelig, som denne VirusTotal side viser.

I virkeligheden er pc-optimeringsprogrammer generelt ikke brugbare. De fleste folk har ikke gavn af deres funktioner, og i modsætning til det de lover, gør disse programmer systemet langsommere. Smart Sys Care foretager f. eks scanninger, som begynder, hver gang du logger ind, viser popups og er vanskelig at lukke. Disse ting gør, at pc’en har unødvendigt travlt med at køre et ubrugeligt program.

Smart Sys Care’s funktioner

Applikationen har en flot hjemmeside, der ser professionel ud, og som beskriver de forskellige funktioner, som applikationen tilbyder. Disse omfatter:


Smart Sys Care, screenshot

 • Fjerner uønskede systemfiler
 • Fjerner browserjunk
 • Finder malware
 • Renser registreringsdatabasen
 • PC-optimering
 • PC-rensning
 • Reparerer Pc’en
 • Øger pc’ens hastighed

Smart Sys Care-siden reklamerer for programmet ved at påstå, at brugt hukommelse på disken samt cookies og data i din browsercache gør din pc og browser langsommere. Disse oplysninger er fuldstændig forkerte. Når du sletter browsercookies og cache, vil det faktisk medføre, at hjemmesiderne indlæses langsommere end før! Rensning af registreringsdatabasen vil ikke gøre din pc hurtigere, for det er ikke unødvendige nøgler, der gør den langsommere. Og mangel på ledig plads på din pc har kun en indvirkning på din pc’s hastighed, når der er meget lidt plads tilbage – hvor et indbygget Windows-værktøj kan klare opgaven med at fjerne unødvendige filer. Når alt kommer til alt vil et nyt program jo bare optage mere af den dyrebare hukommelse.

Smart Sys Care tilbyder ikke nye værktøjer, som ikke allerede er tilgængelige i Windows (såsom en opstartsmanager), men det prøver på at se ud, som om det er nyttigt og kan en masse. Smart Sys Care går så langt som til at vise hver eneste unødvendige fil som en fejl i lysende rød farve for at skræmme brugerne, så de tror, at der er noget galt med deres computer. Smart Sys Care er ultimativt set oprettet, for at udviklerne kan tjene penge, selvom de ikke tilbyder nogle brugbare funktioner.

Faktisk kan Smart Sys Care betragtes som et scareware på grund af den måde, det forsøger at overbevise brugerne om, at deres computer er i fare. Det finder f. eks altid fejl, selv i en næsten ny Windows-installation. Det skyldes, at det er lavet til at få dig til at købe programmet.

Sådan fjerner du Smart Sys Care

Vi råder dig til at fjerne Smart Sys Care fra dit system. Hvis du har opdateret software, vil du allerede dér have svært ved at downloade og installere programmet, eftersom de forskellige anti-malwareprogrammer vil nægte Smart Sys Care adgang. Men at downloade programmet er ikke den eneste måde, hvorpå du kan installeret det. Da Smart Sys Care er et potentielt uønsket program, følger det sandsynligvis med andre gratis programmer og bliver installeret i baggrunden. Programpakker bruges ofte til at fremme programmer, der ikke er attraktive nok til at blive installeret på egen hånd. Så hvis Smart Sys Care befinder sig på din computer, men du ikke har installeret det selv, så bør du være mistænkelig ved det program, der bragte det med sig.

Heldigvis skulle professionelle antivirusprogrammer kunne klare langt de fleste malware. Afslut alle skadelige processer eller brug fejlsikret tilstand for at forhindre malware i at blande sig i renseprocessen, og anvend et antivirusprogram, som du har tillid til, såsom Reimage eller Spyhunter, der kan finde de skadelige filer og programmer. Fjern dem derefter manuelt eller automatisk. Dette skulle kunne fjerne malware og faktisk have en positiv virkning på din computers ydeevne.

Det er bedre, at du selv afinstallerer unødvendige programmer, opdaterer dit software, lærer, hvordan du administrerer opstartsapplikationer og sletter unødvendige filer, end at du bruger en applikation som Smart Sys Care. Men det kan dog være nødvendigt, at du opgraderer dit hardware, for at du kan få udbytte af nyt software. Måske er din computer ikke ved at blive langsommere, nye programmer er blot mere krævende.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Smart Sys Care, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Smart Sys Care ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Smart Sys Care installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Smart Sys Care
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Smart Sys Care fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-smart-sys-care

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *