SmartBar Toolbar - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

SmartBar Toolbar er en browserudvidelse, der forårsager omdirigeringer til search.creativetoolbars.com hjemmesiden. Den lover at forbedre din søgeoplevelse, men den skaber nogle uønskede konsekvenser. Selvom SmartBar Toolbar ikke har forbindelse til malware programmer, bliver den installeret i computere ved hjælp af lidt urimelige metoder. Programmet følger med andet software, og ofte bemærker vi ikke ekstra programmer, som bliver installeret. For det meste følger det med gratis software downloads.

For at undgå, at programmer ligesom SmartBar Toolbar når dit system, skal du være meget forsigtig, når du installerer programmer fra internettet. Ved et af installationspunkterne kan du normalt vælge, hvilke ekstra programmer, du gerne vil installere i din computer. Du skal blot fravælge alle programmer, som du ikke har lyst til at have i din computer.

SmartBar Toolbar påvirker alle hovedbrowsere – Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Programmet ændrer din standard søgeudbyder samt din startside. Det værste er, at alle dine søgninger fører til omdirigering til search.creativetoolbars.com. Den hjemmeside ligner fuldstændigt enhver normal søgemaskine, men her skal der lige nævnes en ting. Mange lovlige hjemmesider er fjernet fra søgeresultaterne, så det er ikke det bedste valg for dig. Du vil blive præsenteret for sponsorerede søgeresultater, og det er slet ikke ufarligt.

SmartBar Toolbar er et uønsket program, hvis grundlag er at få penge fra computerbrugere. Du skal ikke selv downloade det. Fjern SmartBar Toolbar fra dit system, hvis du har bemærket, at det er blevet infiltreret i din maskine uden dit samtykke. Afinstaller det fra Windows Kontrolpanel. Gå til Start -> Kontrolpanel, klik på ”Afinstaller Program” i Programområdet. Se efter alt, der har forbindelse til SmartBar Toolbar på programlisten, og klik på Afinstaller/Rediger knappen ved siden af det. Afhængigt af hvilken browser, du benytter, så følg instruktionerne herunder:

I IE:

  1. Åbn IE og gå til ”Værktøjer” → ”Administrer Tilføjelser”.
  2. Vælg ”Værktøjslinjer og Udvidelser” og afinstaller alt fra listen, der har forbindelse til SmartBar.
  3. Vælg ”Søgeudbydere” → vælg den søgemaskine, du brugte før, og gør den til din standard søgeudbyder. Du kan yderligere vælge ”Web Søgning”, klik ”Deaktiver forslag”, for at deaktivere det.
  4. Gå til ”Værktøjer” → ”Internet Indstillinger” og vælg ”Generelt/Søg”. Klik ”Brug standard” eller indtast dit eget hjemmesidenavn, google.com eller andet. Klik til sidst ”OK”, for at gemme ændringerne.

I Mozilla Firefox:

  1. Åbn Mozilla Firefox, gå til ”Værktøjer” → ”Tilføjelser”.
  2. Vælg ”Udvidelser” → SmartBar og klik ”Afinstaller”.
  3. Gå til ”Værktøjer” → ”Indstillinger”. Nulstil til sidst opstartssiden eller rediger den til google.com.

I Google Chrome:

  1. Klik på ikonet ”Tilpas og kontroller Google Chrome”, vælg ”Indstillinger”.
  2. Vælg ”Søg” Indstilling og skift Google Chrome startside til google.com eller en anden browser, og klik derefter på ”Administrer søgemaskiner”
  3. Vælg ”Google” og gør den til din standard søgemaskine.

Til slut skal du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SmartBar Toolbar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SmartBar Toolbar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel SmartBar Toolbar fjernelse

 
 

SmartBar Toolbar skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 13, 2014 10:18, december 13, 2014 10:18
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *