SmarterPcSolutions.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

SmarterPcSolutions.net popup er en falsk meddelelse, der hævder, at du er nødt til at downloade Java eller et andet program, for at kunne fortsætte dit arbejde. Hvis du desværre klikker på denne popup, vil du ikke downloade noget brugbart. Den vil enten tilføje et potentielt uønsket program eller omdirigere dig til inficerede websider. Du skal aldrig ignorere SmarterPcSolutions.net popup, da den indikerer noget om en adware infektion, der kan bringe dit system i fare.

Adware programmer infiltreres som regel computersystemer, når du søger på nettet. De kan blive installeret, hvis du klikker på et ondsindet link, eller hvis det følger med gratis programmer, såsom musik eller video afspillere, PDF creators, osv. For at undgå det og lignende popups, skal du være forsigtig med, hvad du installerer, og du skal altid være opmærksom på installationstrinene ved dine nye downloads. Du skal ikke gå med til at tilføje ekstra programmer, hvis du ikke kender dem.

Hvis SmarterPcSolutions.net popup allerede forstyrrer din søgning, er du nødt til hurtigst muligt at fjerne den adware, der frembringer den. Hvis du beholder denne ondsindede applikation i dit system, kan den gøre din computers præstation langsommere, forårsage browser-nedbrud, og vigtigst af alt, den vil krænke dit privatliv. Masser af adware kan overvåge dine søgevaner og få adgang til dine kodeord og andre private oplysninger. SmarterPcSolutions.net popup er i sig selv yderst generende, så du vil så afgjort ønske at stoppe dens aktivitet.

For at fjerne SmarterPcSolutions.net, skal du afinstallere alle eventuelle adware fra din programliste, som du finder i Kontrolpanelet. Du kan også gøre det automatisk, ved at køre en fuld systemskanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, malwarebytes eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne SmarterPcSolutions.net popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter SmarterPcSolutions.net og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af SmarterPcSolutions.net popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til SmarterPcSolutions.net og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af SmarterPcSolutions.net popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til SmarterPcSolutions.net og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af SmarterPcSolutions.net popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner SmarterPcSolutions.net. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til SmarterPcSolutions.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SmarterPcSolutions.net Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

SmarterPcSolutions.net popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 4, 2014 07:46, august 4, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *