Snap.do (Resoft Smartbar) - Hvordan fjernes det?

Snap.do (Resoft Smartbar)

Snap.do, også kendt som Resoft Smartbar eller search.snap.do, er en browser hijacker/kaprer, der ændrer inficerede computeres startside og standard søgemaskine. Den fungerer i enhver internet browser: Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Det er et gratis værktøj, som tilsyneladende hjælper dig med at oploade, ”synes godt om” og ”tweete” dit indhold med et enkelt klik, konvertere en ønsket hjemmeside til en PDF fil, automatisk zoome ind på Facebook billeder og lytte til en lokal radiostation.

Snap.do tjener penge ved at omdirigere trafik til search.snap.do eller andre sider, som den reklamerer for. Bemærk, efter at du har installeret en værktøjslinje, får du ikke valget om at have en anden søgeudbyder end denne her. Desuden vil søgeresultaterne blive blandet med betalte annoncer, derfor kan du aldrig vide, om du har klikket på den side, du ledte efter eller en annonceret en, som ikke har relevans for din forespørgsel. Hvis du læser Resoft Fortrolighedspolitik, informeres der om, lige som ved mange andre adware, at din personlige information vil blive overvåget, registreret og kan blive brugt til ethvert formål, endda oplyst til tredjeparter:

Vi indsamler Statistisk Information… herunder bl. a sete annoncer, gennemsete sider, søgeforespørgsler, tilbud og tjenester, der interesserer dig, den type browser du benytter, din IP adresse, den webadresse, du kommer fra og tiden, du har brugt på den webadresse, cookies og din domænetype og server.

Snap.do kan downloades fra selskabets officielle hjemmeside, men for det meste bliver den distribueret ved hjælp af lovlige men urimelige metoder, såsom bundtet med andet software. En computerbruger installerer kun Snap.do, fordi den er markeret til at blive installeret som standard, og han eller hun ikke bemærker afkrydsningsfeltet. Disse ofre klager over, at deres startside lige pludselig er blevet til search.snap.do, og det gør det meget svært at benytte internettet på grund af konstante omdirigeringer.

Det er nok ikke så nemt at fjerne Snap.do, som man skulle tro, idet udviklerne af dette værktøj er interesseret i, at de foretagne ændringer er yderst komplicerede at fjerne. En manuel fjernelse er kun mulig, hvis man kan lokalisere værktøjslinjen i Kontrolpanelets Tilføj og Fjern Programmer listen. Den kan benytte andre navne, for at skjule sig selv for ikke at blive fjernet, derfor kan afinstallation af hver værktøjslinje én efter én være en tidskrævende metode. Vi anbefaler, at du benytter en automatisk Snap.do fjernelse. Anti-malware værktøj, såsom Reimage, Spyhunter og Hitman Pro, er kendt for at være effektive. De vil også identificere enhver anden trussel, der blev installeret sammen med Snap.do. Hvis du vælger at fjerne værktøjslinjen manuelt, skal du ikke glemme at udføre fuld systemscanning bagefter.

Du er nok også nødt til at gendanne indstillinger for standard søgemaskine, efter at du har fjernet Snap.do komponenterne.

Sådan fjernes Snap.do fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Snap.do fra listen.

Sådan fjernes Snap.do fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons/Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Snap.do fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Snap.do fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner search.snap.do siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet search.snap.do delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Snap Do Resoft Smartbar, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-snap-do-resoft-smartbar

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *