Sonic Search - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Sonic Search er en browserudvidelse, der passer til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Det hævder at kunne gøre din søgning på internettet nemmere, men i virkeligheden fungerer det mere som et adwareprogram end et nyttigt værktøj. Programmet forsøger ganske enkelt at fremme sponsorerede links, så derfor viser det en lang række annoncer, når du surfer på internettet, og det prøver på at omdirigere dig til bestemte websider.

Sonic Search anvender vildledende midler for at blive installeret i browserne. Det er bundtet med andre programmer, som regel freeware, og det har slet ikke brug for din tilladelse for at blive tilføjet. Du rådes på det kraftigste til at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads, så du kan undgå at installere den slags bundter. Hvis du vælger en brugerdefineret installation og omhyggeligt fuldfører punkterne, skulle du også være i stand til at se og fravælge indstillinger for ekstra downloads. Det er ikke en god ide at tilføje ukendte eller mistænkelige applikationer.

Hvis en af dine browsere allerede er ramt, har du intet andet valg end at fjerne Sonic Search derfra. Så længe programmet befinder sig dér, vil det vise tonsvis af annoncer, der har forbindelse til spil, kuponer eller andre kampagner. Hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til ukendte sider, som kan være usikre at besøge. Følg vejledningen nedenfor for at fjerne Sonic Search, lige så snart du opdager den. Og du må ikke glemme, at du er nødt til at nulstille indstillingerne i hver eneste ramte browser separat.

Sådan fjernes Sonic Searchs hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Åbn Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Sonic Search og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Sådan fjernes Sonic Search fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem. Fjern alt, der har relation til Sonic Search og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Sådan fjernes Sonic Search fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har relation til Sonic Search samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Sådan fjernes Sonic Search fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Sonic Search. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med et anti-malware program (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller et afinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Sonic Search

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Sonic Search, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Relaterede billeder

 
related image #1 from Sonic Search
     
 

Om forfatteren

 
november 30, 2015 09:48, november 30, 2015 09:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *