SpeedMaxPc - Hvordan fjernes det?

SpeedMaxPc

SpeedMaxPc er et ondsindet rogue software, der hævder at være i stand til at gøre din computer mere effektiv, f. eks ved at kunne arbejde ved hurtigere hastighed. Programmet oplyser, at det kan optimere systemprocesser, mindske PC hastigheden, slette søgecache, rydde op i historik, administrere processer samt slette junk filer. Dette system optimeringsprogram leveres af Nubrand Software. Selvom det alt sammen lyder fristende, er rensning af registreringsdatabasen faktisk ikke nødvendig og i mange tilfælde kan det endda være farligt. Risikoen for, at der opstår et alvorligt problem som følge af, at et registreringsdatabaserenseprogram fejlagtigt har fjernet en vigtig post, er langt større end de eventuelle fordele, programmet kan være i besiddelse af.

Typisk installerer man en gratis version af SpeedMaxPc, som man kan finde på den officielle hjemmeside eller mange andre websider, som reklamerer for produktet. Når applikationen er aktiveret, vil den scanne din computer og vise en liste med falske registreringsdatabase fejl samt oplyse, at driverne har brug for en opdatering. SpeedMaxPc finder altid ”fejl”. Den kan finde tusindvis af trusler, herunder systemproblemer, problemer med ydeevnen, fortrolighedsanliggender, malware samt junk filer. Det er et psykologisk trick, der sigter efter at overbevise dig om at købe en fuld version af programmet. Desuden kan SpeedMaxPc være bundtet med og installere tredjeparts applikationer, såsom adware og browser hijackere.

Hvis du har overvejet om du skulle have SpeedMaxPc installeret eller købe en fuld version af programmet, råder vi dig til ikke at bruge dine penge på et produkt, som kan forårsage mere skade end gavn. Hvis du allerede har installeret en gratis version af programmet og er blevet irriteret over scanningerne, advarslerne og de konstante påmindelser om at købe en fuld version, skal du fjerne det omgående. Gå til Kontrolpanel -> Tilføj og Fjern programmer -> find SpeedMaxPc i listen og afinstaller det. Scan din computer ved hjælp af et lovlig anti-malware program, som for eksempel Spyhunter. Det vil finde og fjerne filer, som ikke blev slettet manuelt. Hvis der er blevet installeret adware og/eller browser hijackere sammen med SpeedMaxPc, vil Spyhunter tillige fjerne dem.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Speedmaxpc, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel SpeedMaxPc fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-speedmaxpc

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *