Speedy PC Pro - Hvordan fjernes det?

Speedy PC Pro

Speedy PC Pro er et falsk systemoptimerings program, der hævder at kunne løse diverse problemer i systemet, men i virkeligheden er dets evner ret tvivlsomme. Programmet fremmes via freeware, som kan downloades fra internettet. Det er meningen, at det skal fjerne unødvendige filer og udrette andre ting, som der er behov for, så systemet kan køre hurtigere. Når Speedy PC Pro først er inde, vil det blive konfigureret til at scanne din computer automatisk, når du logger ind i Windows. Vær opmærksom på, at det foretager en falsk scanning. Når programmet er færdigt, vil det opliste mange kritiske fejl i Registreringsdatabasen samt oplyse, at du bør købe Speedy PC Pro for at ordne dem. Det er tydeligt, at alle de problemer i Registreringsdatabasen er falske, og kun bliver vist for at skræmme dig til at købe dette ubrugelige værktøj.

Applikationen kan tillige forstyrre andre aktiviteter, der udføres i din computer, ved at afslutte dine legitime programmer. Speedy PC Pro vil vise sikkerhedsmeddelelser, der advarer om forsøg på ændring af dit systems Registreringsdatabase nøgler samt andre problemer. Hvis du klikker på disse pop-ups, vil du også blive presset til at betale for en Speedy PC Pro licens. Som du kan se, så prøver programmet kun på at tjene penge, og hvis du ikke har lyst til at blive narret af svindlere, bør du slippe af med det hurtigst muligt.

Dette falske systemoptimerings program bliver typisk installeret sammen med gratis programmer fra internettet. Der bliver ikke oplyst klart om det, og det kræver ikke brugerens tilladelse for at blive installeret. For at undgå en Speedy PC Pro installation, skal du være mere forsigtig med dine downloads fra internettet. Du skal altid følge installationspunkterne ved alle nye programmer, og du skal aldrig godkende ekstra programmer, hvis du ikke er sikker på deres troværdighed. Du skal vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation i stedet for den Almindelige, så du er i stand til at fravælge alle valgfrie downloads.

Du fjerner Speedy PC Pro ved at afinstallere det fra programlisten i Kontrolpanelet. Derefter scanner du dit system med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter eller Malwarebytes. Disse værktøjer vil finde alle tilstedeværende problemer og ordne dem. Du skal ikke glemme at opgradere dem til deres seneste version, så du kan være sikker på, at programmet er i stand til at fjerne alle uønskede elementer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Speedy Pc Pro, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-speedy-pc-pro

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *