Spyware Defender - Hvordan fjernes det?

Spyware Defender

Spyware Defender er et falsk antivirus program, som forsøger at sælge sin licens og få nemme penge fra computerbrugere i hele verden. Ved første øjekast afviger det ikke fra almindelige sikkerhedsværktøjer. Det tilbyder en hurtig, tilpasset og fuld scanning, og virker til at være meget overbevisende. Men sandheden er dog, at Spyware Defender ikke kan finde eller fjerne nogle reelle trusler. Det benytter ligeledes uetiske metoder til at trænge ind i computeren, og det giver dig yderligere grund til at fjerne det hurtigst muligt. Hvis du har bemærket, at Spyware Defender kører sin scanning i dit system, selvom du aldrig har haft intension om at gøre det, bør du scanne din PC med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes, så du kan slippe af med dette falske program.

Om Spyware Defender

Spyware Defender minder i den grad om Microsoft Security Essential, hvilket er et legitimt sikkerhedsprogram. Dette er et smart trick, som udviklerne har gjort brug af, for at få programmet til virke mere troværdigt. Imidlertid besidder Spyware Defender ikke nogen egenskab til at finde sikkerhedsproblemer i systemet. Programmet efterligner kun at udføre en systemscanning, og bringer følgende en liste med tilfældige filer, som den hævder, er ved at skade din computer. Applikationen foreslår, at du aktiverer dens fulde version ved at betale $69.95 for den. Hvis du gør det, vil du desværre miste dine penge. Du skal i stedet fjerne Spyware Defender prøve versionen, og anskaffe dig et anerkendt anti-spyware program, som vil sikre den bedste beskyttelse for dit system.

Hvis du bemærker nogle meddelelser, der prøver at overbevise dig om at købe Spyware Defender, skal du blot ignorere dem, uanset hvor overbevisende de virker. Alle de meddelelser er kun en del af svindelnummeret, og du skal under ingen omstændigheder betale for denne falske applikation. Det eneste du skal gøre, når du bemærker Spyware Defenders aktivitet i dit system, er at fjerne den hurtigst muligt.

Således distribueres Spyware Defender

Spyware Defender kan blive downloadet fra den officielle hjemmeside. Men udviklerne af denne falske applikation benytter som regel social engineering metoder til at distribuere dette værktøj. Du skal altid have pålidelige antivirus og anti-spyware programmer installeret i din computer, for at mindske risikoen for at blive inficeret med denne samt en lang række andre trusler. Og du skal huske at opdatere dine sikkerhedsværktøjer regelmæssigt, så du kan være sikker på, at de virker optimalt.

Hvis det allerede er lykkedes Spyware Defender at trænge ind i dit system, skal du fjerne den øjeblikkeligt. For ellers vil applikationen køres automatisk ved hver system genstart, og du vil have de samme problemer om og om igen. Spyware Defender efterligner en systemscanning, rapporterer om falske problemer samt beder dig om at købe licensen. Du skal ikke lade dig narre af computer hackere, og du skal aldrig have tillid til dette badware. Hvis du allerede har betalt for denne falske applikation, skal du først og fremmet kontakte dit kreditkort selskab og bestride betalingen. Derefter skal du downloade et anerkendt anti-spyware program, og uden tøven eliminere Spyware Defender. Spyhunter eller StopZilla vil klare det for dig.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Spyware Defender, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *