Startgo123.com virus - Hvordan fjernes det?

Startgo123.com virus

Sommetider prøver hackere på at lade deres produkter falde ind i mængden, så ikke en eneste computerbruger vil få mistanke om, at browseren faktisk styres af en browser hijacker. Startgo123.com har tilknytning til et program, som udskifter dine tidligere DNS-indstillinger og indsætter domænet som din startside, ny fane-side og standard søgemaskine. Det overordnede layout af dette websted kan minde om de to browsere, der cirkulerer på internettet: startsiderne i den tidstestet Opera og Google Chrome. Startgo123.com har Google-symbolet ved siden af søgefeltet samt felter med genveje til de mest populære websteder: Youtube.com, Facebook.com, Twitter.com osv. Der er endnu et felt med et plus inden i det, hvor brugerne kan tilføje deres egne websteder. Startgo123.com florerer mest i Spanien, Thailand og Mexico.

Om Startgo123.com virus

Efter at dine browsere er blevet ændret, vil Startgo123.com virus dukke op, hver gang browser-applikationen startes. Men det nævnte domæne vil imidlertid ikke kun dukke op i begyndelsen – omdirigeringer til Startgo123.com kan forekomme til enhver tid, uanset hvilke aktiviteter, du foretager dig. Endvidere overfører Startgo123.com virus’ affilierede deres egne URL’er til hackerne, hvorefter Startgo123.com begynder at omdirigere til de pågældende ondsindede domæner. Disse websider kan være opbygget på sådan en måde, at de kan få fat i dine personlige oplysninger eller hemmeligt installere ekstra potentielt uønskede programmer (PUP’er). Upassende tilføjelser og browserudvidelser kan blive listet ind uden din tilladelse eller endda viden derom.

Startgo123.com har et søgefelt og benytter Google til at levere søgeresultaterne. Men ligesom mange andre browser hijackere tilføjer den links, der leder hen til dens sponsorers domæner. Disse websider viser sig øverst i søgeresultaterne og forsøger at få dig til at besøge dem. Enhver tur til lyssky, ondsindede websteder vil udvikle webtrafik. Endvidere er brugerne muligvis ikke beskyttet af HTTPS-krypteringen og den brugbare Google Sikker Søgning-funktion kan også være deaktiveret. Startgo123.com browser hijacker er i stand til at anvende visse sporende cookies, så den kan fungere lige så godt som enhver anden PUP. Dine online vaner, IP-adresser, henvisende data, browser, e-mailadresser og andre oplysninger er lige til at snuppe. Den kan f. eks spore det, som du for nyligt har købt fra en e-handel hjemmeside, såsom Amazon.com, for at den kan behage dig med tilsyneladende brugbare popup-annoncer, bannerreklamer, vinduer eller nye faner. Startgo123.com virus kan umiddelbart ikke anses for at være altødelæggende for din computer, men den er godt og grundig i stand til at forstyrre og hæmme systemets ydeevne.

Således distribueres Startgo123.com virus

Vi mistænker, at Startgo123.com virus trænger ind i computersystemet i løbet af en installation af et gratis program. Fildelings-websteder er berygtede for ikke at informere brugerne om det ekstra software, der eventuelt følger med. På den måde har forbrugerne ikke nogen ide om, at de er ved at installere mere end de har lyst til. Det værste er, at tilføjelserne er PUP’er eller virusser. Det er altafgørende, at du vælger en avanceret eller brugerdefineret installation, hvis du ønsker, at din computer fortsat skal køre problemfrit uden forstyrrelser fra applikationer som Startgo123.com browser hijacker. Når der dukker et afkrydsningsfelt for ekstra softwareprogrammer op, skal du endelig fravælge alt det, som du ikke kender. Faktisk råder vi dig til at fjerne markeringen ud for samtlige ekstra applikationer. Vi vil endda gå så langt som til at anbefale dig, at du anskaffer dig et effektivt anti-malware værktøj. Regelmæssige scanninger er vigtige, for at du kan se, om dit computersystem er i fare. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes er i stand til at beskytte computersystemet 24 timer i døgnet. Alternativt kan du vælge en manuel fjernelse, som du finder vejledningen til forneden.

Manuel fjernelse af Startgo123.com virus

Sådan fjernes Startgo123.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Startgo123.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Startgo123.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Startgo123.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Startgo123.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startgo123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Startgo123.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Startgo123.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startgo123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Startgo123.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Startgo123.com virus fra listen.
Sådan fjernes Startgo123.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Startgo123.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startgo123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Startgo123.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Startgo123.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Startgo123.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Startgo123.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-startgo123-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *