Stg-234i23r9-hpw.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Stg-234i23r9-hpw.com (fra Bontio, Inc) er en uvelkommen applikation, som kan blive installeret på din pc, efter at du har downloadet og installeret et eller andet gratis software, såsom en media player for eksempel. Det sker, fordi den slags gratis applikationer som media-afspillere får tilføjet programmer såsom Stg-234i23r9-hpw.com, for at de kan videredistribueres helt gratis. Som regel er disse vedhæftede programmer udstyret, så de kan vise annoncer, og de er generelt kendt under navnet adware. Stg-234i23r9-hpw.com tilhører denne form for uønskede applikationer, men ikke helt dog, eftersom den er mere omfattende end det gennemsnitlige, reklamestøttet software. Stg-234i23r9-hpw.com er nærmere betegnet en browser hijacker.

Hvad skal internetbrugerne være opmærksomme på, hvad angår Stg-234i23r9-hpw.com browser hijacker? Eller hvad skal alle brugere uanset browser blive informeret om angående denne uønskede, skadelige udvidelse, eftersom Stg-234i23r9-hpw.com ifølge oplysningerne passer til størstedelen af alle web-browsere, herunder de mest anvendte af slagsen, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari osv.


Hvad skal brugerne af Stg-234i23r9-hpw.com hijacker være opmærksomme på? Først og fremmest er det faktum, at Stg-234i23r9-hpw.com erstatter din standardstartside samt at denne web-adresse konstant bliver gendannet som den indledende web-adresse, selv efter at du har slettet den fra browserens DNS-indstillinger, ikke tegn på et program, som burde befinde sig på din pc. For det andet omdirigerer Stg-234i23r9-hpw.com udvidelsen til Googles modificerede søgeresultater, selvom den præsenterer sig selv som en søgemaskine. På hvilken måde er de modificeret? Her kommer vi ind på emnet annoncer. Stg-234i23r9-hpw.com tilføjelsen viser annoncer, som ikke tilhører de websider, der fremkommer som søgeresultater. Websiderne, som du modtager, efter at du har indsat et søgeord i søgefeltet på stg.234i23r9-hpw.com, kan helt og holdent være et produkt, der tilhører tredjepart online svindlere, som reklamerer for højst mistænkelige varer og/eller tjenester.


Af den grund anbefales det, at man fjerner Stg-234i23r9-hpw.com plug-in fra sit computersystem. Tredjepartsannoncer og tredjeparts websider kan eventuelt gemme på andre browser hijackere, adwareprogrammer og endda langt mere farlige it-trusler, såsom virusser, der sporer oplysninger (spyware) eller krypterer filer. Selvom Stg-234i23r9-hpw.com applikationen ikke selv er direkte ansvarlig for sådan en infektion, skal du ikke lege med ilden.

Stg-234i23r9-hpw.com browser hijacker kan fjernes med et program, såsom Reimage, Spyhunter eller Hitman. Alle disse tre anti-malwarescannere har næsten 100% succes med at fjerne den slags uønskede applikationer som Stg-234i23r9-hpw.com. Og når du downloader en af de anbefalede applikationer, vil du få den fulde pakke, hvilket betyder, at sikkerhedsprogrammet permanent bliver installeret i systemet, og du behøver kun at opdatere programmet. Den manuelle fjernelse af Stg-234i23r9-hpw.com hijacker beskrives og demonstreres i vejledningen i slutningen af denne artikel.

I starten af artiklen skrev vi, at den skadelige Stg-234i23r9-hpw.com udvidelse florerer på internettet i gratis softwarebundter. Det er en god ting at vide, for så kan du nemlig forhindre, at lignende infektioner opstår. Hvordan kan du præcis gøre det? Hver gang du går i gang med en opsætning af et gratis program, skal du lede efter dets indstillingsmuligheder. Generelt skal opsætningsguidens indstillinger ændres til Avanceret eller Brugerdefineret indstilling. De kan også blive kaldt for Manuel-indstilling eller lignende. Når du er gået ind i sådan en indstilling, skal du søge efter, hvor de ekstra applikationer gemmer sig. Når du har fundet dem, skal du fjerne dem, inden du klikker på installationsknappen.

Til sidst er det vigtigt at nævne, at du også bør læse Fortrolighedspolitikken og Vilkår for Brug. Men i tilfælde af Stg-234i23r9-hpw.com udvidelsen vil du ikke være i stand til at gøre det, eftersom linkene til Fortrolighedspolitikken og Betingelserne i det nederste venstre hjørne på søgesiden desværre ikke leder dig nogen steder hen.Automatiske fjernelsesværktøjer til Stg-234i23r9-hpw.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Stg-234i23r9-hpw.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Stg-234i23r9-hpw.com Virus

Sådan fjernes Stg-234i23r9-hpw.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Stg-234i23r9-hpw.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Stg-234i23r9-hpw.com Virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Torcho.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Stg-234i23r9-hpw.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Stg-234i23r9-hpw.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stg-234i23r9-hpw.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Stg-234i23r9-hpw.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Stg-234i23r9-hpw.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stg-234i23r9-hpw.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Stg-234i23r9-hpw.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Stg-234i23r9-hpw.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Stg-234i23r9-hpw.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Stg-234i23r9-hpw.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stg-234i23r9-hpw.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Stg-234i23r9-hpw.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Stg-234i23r9-hpw.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Stg-234i23r9-hpw.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Stg-234i23r9-hpw.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Stg-234i23r9-hpw.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 26, 2016 07:24, juli 20, 2017 15:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *