Super Optimizer - Hvordan fjernes det?

Super Optimizer

Super Optimizer (også kendt som Optimizer Pro) er et program, der hævder at kunne forbedre din computers ydeevne ved at fjerne alle unødvendige poster. Det fremmes som et nyttigt værktøj og det har en officiel hjemmeside, hvorfra du kan downloade det. Men programmet følger ofte med andet software, uden overhovedet at spørge efter brugerens godkendelse. Super Optimizer betegnes som et potentielt uønsket program, og det anbefales at fjerne det, så snart du opdager det. Til den opgave kan du bruge et anti-malware program, som for eksempel Spyhunter eller StopZilla og køre en fuld systemscanning med det.

Om Super Optimizer

Uanset hvordan Super Optimizer er endt i dit system, bliver det konfigureret til automatisk at scanne din computer, når du logger ind i Windows. Du skal vide, at denne scanning er falsk, og når den først er fuldført, fremkommer programmet med en liste over mange kritiske registreringsdatabasefejl, og oplyser, at du bør købe en fuld version af Super Optimizer for at løse problemerne. Alle de problemer er naturligvis falske. Programmet viser som regel en liste med forældede registreringsdatabaseposter eller ikke eksisterende filer. De bliver kun vist for at skræmme dig til at købe dette ubrugelige værktøj og tage penge fra dig.

Der har været computerbrugere, der var overbevist om, at Super Optimizer er et fremragende værktøj, så de har købt dette program. Desværre ændrede fuldførelsen af scanningen ikke meget ved deres computers ydeevne. Du skal også være opmærksom på, at programmet kan forsøge at fjerne nogle vigtige registreringsdatabaseposter og det kan kompromittere dit system. Du skal aldrig betale penge for dette falske program og dermed give dine personlige oplysninger til ejerne. Du skal i stedet fjerne Super Optimizer hurtigst muligt.

Således distribueres Super Optimizer

Super Optimizer fremmes via en lang række download hjemmesider, og det kan være bundtet med gratis media players, PDF creators, download managers samt andre applikationer, som kan downloades gratis. Du kan typisk se dets forsøg på at trænge ind i systemet ved et af installationspunkterne ved dit freeware. Af den grund rådes du på det kraftigste til altid at vælge en Brugerdefineret installationsindstilling og følge hvert eneste installationstrin. Hvis du bemærker Super Optimizer som en valgfri download, skal du ikke godkende at tilføje det. Det samme kan siges om alle ukendte programmer, der følger med som bundter.

Hvis du allerede har fundet Super Optimizer i din computer, skal du omgående fjerne det. Afinstaller det fra programlisten, som du finder i Kontrolpanelet. Hvis du ikke kan finde det eller det ikke kan afinstalleres, så kør en fuld systemscanning med et anti-malware program og lad det løse problemet automatisk. Du må ikke glemme at opgradere dit automatiske fjernelsesværktøj til den seneste version, for at du kan være sikker på, at det vil fjerne Super Optimizer samt alle andre potentielt uønskede programmer, som muligvis forstyrrer din computers ydeevne.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Super Optimizer, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-super-optimizer

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *