Surftosave - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Surftosave beskrives som et fordelagtigt værktøj for dem, som ønsker at spare tid og penge, når de handler online. Det skulle vise diverse kuponer, kommercielle tilbud og rabatter, og på den måde forbedre din online shopping. Alt er dog ikke så sukkersødt, som beskrevet. Alle de kommercielle tilbud vises på en irriterende måde i form af pop-up, pop-under, i-tekst og bannerreklamer. De er ikke blot generende og forstyrrende, de er også skadelige. Hvis du for eksempel klikker på en af de annoncer, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparters hjemmeside, der kan være inficeret og forårsage skade i din computer, eller hvis du forsøger at købe noget derfra, kan du blive snydt og miste dine penge. Af den grund kan det ikke anbefales at klikke på annoncerne. Og det kan heller ikke anbefales at beholde Surftosave installeret i din computer. Som følge af denne skadelige egenskab, kategoriseres Surftosave som en adware og et PUP (potentielt uønsket program). Annoncerne kan virke meget tillokkende, men du skal ikke tro på hvad de lover, da det kun er et trick, for at fange din opmærksomhed, og få dig til at klikke på en af dem. Som vi før har nævnt, hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparters hjemmesider.

En anden uønsket egenskab ved denne applikation er indsamling af data. Hvis du kan afse et øjeblik, så se nærmere på deres officielle hjemmeside på http://surftosave.net. Se på deres Fortrolighedspolitik:

Dit privatliv ligger os stærkt på sinde. Følgelig har vi udviklet denne Politik, for at du kan forstå, hvordan vi indsamler, benytter, kommunikere, oplyser om samt gør brug af personlig information. Det følgende angiver hovedtrækkene i vores fortrolighedspolitik.

 • Før eller på tidspunktet for indsamling af personlig information, vil vi bestemme hensigterne, for hvilke informationen bliver indsamlet.
 • Vi vil indsamle og benytte personlig information udelukkende med det formål at opfylde de hensigter angivet af os samt til andre overensstemmende formål, medmindre vi får tilladelse af den pågældende person eller hvis påkrævet ved lov.
 • Vi vil kun beholde personlig information så længe som nødvendigt for opfyldelsen af de hensigter.
 • Vi vil indsamle personlig information på lovlig og retfærdig måde samt, hvor det er relevant, med den pågældende persons viden eller samtykke.
 • Personlige data skal være relevante for hensigterne, til hvilke de skal bruges, samt, i det omfang det er nødvendigt for de hensigter, være korrekte, fuldstændige og opdaterede.
 • Vi vil beskytte personlig information ved hjælp af rimelige sikkerhedsforanstaltninger mod tab eller tyveri, såvel som uautoriseret adgang, oplysning, kopiering, anvendelse eller ændring.
 • Information omkring vores politik og praksis i forbindelse med forvaltningen af personlig information vil være let tilgængelig for kunder.
 • Vi er forpligtet til at lede vores forretning i overensstemmelse med disse principper, for at sikre, at fortroligheden omkring personlig information er beskyttet og opretholdt.

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/10/Surftosave.png
Surftosave

Det betyder i bund og grund, at dine private data, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler og andre følsomme oplysninger (selv din geografiske placering) vil blive indsamlet og registreret. Derefter vil indsamlet information blive overført til tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til de givne data, og gør dem på den måde mere attraktive i dine øjne, og dermed øges chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er netop det vigtigste formål med Surftosave, idet skaberne af den bliver betalt for hvert klik, du foretager. Desuden, hvis nogle af dine oplysninger bliver solgt til tredjeparter med henblik på markedsføring, vil du blive sårbar over for hackere, fordi det er meget nemmere for dem at angribe dig, når de har adgang din private information.

Hvis du har været inde på Surftosave officielle hjemmeside, så må du have bemærket, at der ikke er nogen download funktion. Grunden til det er, at denne applikation følger med andet gratis software, og bliver installeret, uden at du overhovedet er klar over det. Så for at undgå at blive inficeret med Surftosave, skal du ikke downloade software fra mistænkelige hjemmesider. Hvis du ikke har andre muligheder, skal du være yderst forsigtig under installationen af den slags software. Du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde (det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder), og læse alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke er klar over bliver installeret, skal du ikke tillade det. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret, skal du downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes. Det vil automatisk finde og fjerne denne virus. Det vil ligeledes beskytte din computer fra lignende infektioner fremover. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra software, kan du fjerne den manuelt, ved at følge vores trin-for-trin Surftosave fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Surftosave

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Surftosave, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Surftosave ads

Sådan fjernes Surftosave ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Surftosave installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Surftosave
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Surftosave fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Surftosave samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Surftosave, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Surftosave fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Surftosave. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Surftosave eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Surftosave, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Surftosave fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Surftosave samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Surftosave, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Surftosave fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Surftosave fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Surftosave. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Surftosave, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
november 11, 2014 07:04, december 1, 2014 12:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *