Surfvox.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Surfvox.com virus er en yderst generende browser hijacker/kaprer, der er designet til at tage kontrol over din Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Den erstatter din startside og søgeudbyder, uden at du har mulighed for at ændre det igen, og den forstyrrer din søgeaktivitet, hver gang du åbner din browser. Hvis du ser nærmere på Surfvox.com, så ligner den faktisk en søgemaskine. Derudover leverer den flere hurtige links til din e-mail, Facebook, YouTube osv. Men du skal imidlertid ikke have tillid til den, da dens primære hensigt er at reklamere for kommercielle hjemmesider samt vise annoncer.

Surfvox.com virus invaderer computeren, når du downloader noget freeware fra internettet. Programmet kan være føjet til hovedinstallationsprogrammet på nogle download hjemmesider samt være bundtet med tilfældige afspillere, PDF creators, download managers osv. Der informeres ikke tydeligt om det, før du downloader softwaren, og når det først er inde i systemet, vil det være svært for dig at fjerne det.

Hvis du foretager en søgning ved hjælp af Surfvox.com, vil du få en liste med sponsorerede links i stedet for almindelige søgeresultater. Udviklerne af denne hijacker reklamerer for de sider, og de bliver betalt for hvert nyt klik. Pas på, for Surfvox.com virus kan føre dig hen til skadelige hjemmesider, hvor dit system nemt kan blive inficeret.

Det er stærkt anbefalet at fjerne Surfvox.com virus, så snart du bemærker dens aktivitet. Gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern programmer listen, og afinstaller alt derfra, der har forbindelse til det domæne. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillinger, så de ikke kan ændres. For at identificere dem, kan det være nyttigt at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Surfvox.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Surfvox.com fra listen.

Sådan fjernes Surfvox.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Surfvox.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepagei søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Surfvox.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at scanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Surfvox.com siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet Surfvox.com delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Surfvox.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Surfvox.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Surfvox.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 23, 2014 09:03, december 23, 2014 09:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *