Svindelnummeret Windows 10 license Has Been Corrupted - Hvordan fjernes det?

Den falske besked Windows 10 License Has Been Corrupted er en teknisk support-besked, der hævder, at brugernes Windows operativsystem er blevet ødelagt, og at det var umuligt at finde den vigtige datafil. Derfor har man låst systemet på grund af licensbrud. Og hvis brugerne gerne vil løse problemet, instruerer dette fupnummer dem til at indtaste deres brugernavn og kodeord, eller til at ringe på telefonnummer 855-622-0255. Dette svindelnummer minder om andre falske beskeder såsom “Your Windows computer is at high risk” og “Windows Firewall Warning Alert”.

Når brugerne ringer på det ovenfornævnte telefonnummer, får de at vide af de it-kriminelle, at der er sporet mistænkelig aktivitet på deres konto, hvorefter svindlerne kræver at få fjernstyring over det tilsyneladende ødelagte operativsystem. Det tekniske fupnummer Windows 10 License Has Been Corrupted var meget aktivt i 2017, og nogle brugere er også stødt på det her i 2018.


Det tekniske svindelnummer Windows 10 License Has Been Corrupted får brugerne til at give dem fjernstyring over deres computersystem og til at betale hundredvis af dollars for at få hjælp

Et offer, som ringede på det gratis nummer i den falske besked Windows 10 License Has Been Corrupted, skulle betale 200 dollars for den tekniske support. Du skal aldrig betale penge til folk, som tvinger dig til at kontakte dem via en falsk sikkerhedsnotifikation (Pas på svindel med Quicken Teknisk ). Vi faldt over en interessant teori om, hvorfor brugerne er stødt på dette fupnummer. Specialister antyder, at det kan skyldes en falsk Facebook-annonce og at man kan se den via Bing-søgemaskinen. Når brugerne har søgt på ”Facebook” ved hjælp af Bing, har de klikket på den første foreslået hjemmeside, som faktisk var en falsk version af Facebook. Og når brugerne klikkede på den falske hjemmeside, blev de automatisk omdirigeret til svindelnummeret Windows 10 License Has Been Corrupted.

Man kan måske tro, at falske beskeder såsom fupnummeret Windows 10 License Has Been Corrupted er lovlige og har tilknytning til certificerede Microsoft-specialister. Men udviklerne af denne bedrageriske besked er kun ude på at tjene penge på intetanende brugere. Hvis du modtager sådan en besked i din browser, skal du ikke klikke på popup-vinduet. Hvis du gør det, kan du måske udløse en såkaldt drive-by installation, hvilket medfører, at din computer bliver inficeret med ransomware, trojanske virusser eller anden form for malware (Teknisk Support-hjemmeside inficerer din computer, inden du overhovedet ringer på nummeret ).

Fupnummeret Windows 10 License Has Been Corrupted er et såkaldt social engineering-angreb. Dets succes afhænger ikke af hackernes tekniske kunnen – de skal kunne overbevise brugerne og skræmme dem. Hackerne forsøger at få brugerne til at tro, at deres computer er alvorligt inficeret, og at den eneste løsning er at betale for den tekniske support, som udviklerne af dette fupnummer tilbyder.

Hvorfor ser jeg denne falske advarsel Windows 10 License Has Been Corrupted?

Dette svindelnummer i form af teknisk support kan som sagt blive vist pga. en falsk Facebook-hjemmeside. Det kan imidlertid også vises af andre årsager, såsom en inficeret computer. I nogle tilfælde kan du måske støde på fupnummeret Windows 10 License Has Been Corrupted, mens du besøger en mistænkelig online-streaming tjeneste, en spille-hjemmeside eller anden hjemmeside. Vi råder dig til at holde dig langt væk fra den slags tjenester, for din computer kan blive inficeret med malware, hvis du kommer til at klikke på en bedragerisk annonce (Malvertising). Endvidere skal du kun installere pålidelige programmer, og i løbet af deres installation skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Hvis programmet tilbyder valgfrit software, skal du afvise det.

Nu er du sikkert interesseret i at få at vide, hvordan du kan beskytte din enhed mod malware og andre former for virus. Eftersom den så nemt som ingenting kan blive inficeret, hvis du besøger en falsk hjemmeside eller klikker på en skadelig annonce, er det vigtigt, at du har installeret et pålideligt anti-malwareprogram. Vi anbefaler, at du får fat i Reimage eller Spyhunter. Hvis du installerer et af disse programmer, vil du kunne køre scanninger efter behov og regelmæssigt fjerne mistænkelige og muligvis farlige filer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Svindelnummeret Windows 10 License Has Been Corrupted, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-windows-10-license-has-been-corrupted-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *