Swagbucks - Hvordan fjernes det?

Swagbucks

Swagbucks er en værktøjslinje, der, når den først er installeret, ændrer din startside, standard søgemaskine samt ny faneside til search.swagbucks.com. Den kaldes sandsynligvis også for SBTV Toolbar eller Swag Code Toolbar. Swagbucks gør internetbrugerne i stand til at tjene virtuel valuta ved at søge på internettet, handle hos deres foretrukne forhandlere, deltage i andre aktiviteter, såsom telefon genbrug, stemmeafgivning samt tage imod specielle tilbud. Den ejes af Prodege LLC.

Mens selve værktøjslinjen såvel som websiden search.swagbucks.com ikke er ondsindet og ikke direkte skader din computer, kan det dog være ret irriterende, at systemet er påvirket af dem. Først og fremmest vil du blive omdirigeret til Swagbucks søgeside eller enhver anden webside, som fremmes af værktøjslinjen, hver gang du foretager en søgning. Det kan godt være, at du ikke kan se den store forskel fra f. eks Google eller Yahoo!, men Swagbucks søgeværktøj viser relevante søgeresultater blandet med annoncerede links. De to slags links skiller sig umiddelbart ikke ud fra hinanden, så du kan nemt komme til at klikke på et annonceret link i stedet for det relevante. Prodege LLC tager ikke ansvaret for det indhold, det viser, hvilket betyder, at du kan komme til at klikke på et link, der er ondsindet eller leder hen til en kompromitteret webside. Derefter kan din computer blive inficeret med malware.

Et andet irritationsmoment i forbindelse med at have Swagbucks installeret er popup annoncer, der forstyrrer dit arbejde på computeren. Desuden siger dem, som har installeret applikationen med vilje på grund af de goder, den tilbyder, at den har en lav ”udbetalings” sats i forhold til andre lignende websteder, og den er også kendt for at bandlyse brugere, der søger for meget med henblik på at tjene penge. Gevinsterne er for dyre og er ikke umagen værd.

Uanset om du har installeret Swagbucks med vilje eller du har ingen ide om, hvordan den er endt på din computer, så rådes du til at fjerne den, så du kan mindske risikoen for, at dit system bliver inficeret med virusser via annoncer og mistænkelige annoncerede links. Du kan følge vejledningen nedenfor:

 1. Afinstallér Swagbucks. Åbn dit Kontrolpanel, Tilføj og Fjern Programmer listen, find applikationen og fjern den. Hvis du ikke kan finde Swagbucks, så brug Spyhunter, det vil finde eventuelle browser hijackere og adware, der kan være fulgt med Swagbucks, eller som er blevet skjult/gemt under et andet navn.
 1. Tjek, at der ikke er nogen Swagbucks tilbage blandt browserudvidelserne:
 • I Internet Explorer: Åbn ”Værktøjer” (eller tandhjulsikon i Internet Explorer 9) → ”Administrer Tilføjelser”. Se efter Swagbucks og deaktivér disse poster.
 • I Google Chrome: Klik på skruenøgleikonet eller de tre streger øverst i højre hjørne af skærmen; åbn ”Værktøjer” -> ”Udvidelser”. Hvis du kan se eventuelle udvidelser, der har forbindelse med Swagbucks, så klik på skraldespandsikonet ved siden af dem.
 • I Mozilla Firefox: Åbn ”Værktøjer” -> ”Tilføjelser” -> ”Udvidelser”. Hvis du kan se eventuelle udvidelser, der har relation til Swagbucks, skal du deaktivere dem.
 1. Hvis din startside stadig er search.swagbucks.com, skal du fjerne den manuelt:
 • I Internet Explorer: åbn Værktøjer -> Internet Indstillinger. Fjern search.swagbucks.com og udskift den med din foretrukne webside.
 • I Google Chrome: klik på Tilpas og Kontrollér ikonet -> Indstillinger. Klik på Angiv sider under Ved Opstart. Fjern Search.swagbucks.com og udskift den med din foretrukne webside.
 • I Mozilla Firefox: åbn Værktøjer -> Indstillinger (eller klik Firefox øverst i venstre hjørne og klik Indstillinger). Under fanebladet Generelt fjern search.swagbucks.com og udskift den med din foretrukne startside.
 1. Hvis din søgemaskine stadig er search.swagbucks.com, så nulstil den til din foretrukne:
 • I Internet Explorer: åbn Værktøjer -> Administrér Tilføjelser -> Søgeudbydere og fjern search.swagbucks.com søgemaskinen fra listen.
 • I Google Chrome: åbn Tilpas og Kontrollér ikonet (skruenøgle eller 3 linjer) -> Indstillinger -> Administrér søgemaskiner -> vælg en ny søgemaskine som standard -> klik X ved siden af search.swagbucks.com for at fjerne den.
 • I Mozilla Firefox: klik på søgeforstørrelsesglasset, ikonet ved siden af søgefeltet, klik Administrér Søgemaskiner. Fjern search.swagbucks.com fra listen over søgeudbydere ved at fremhæve valgene og klikke fjern.

Hvis du ikke scannede din computer med Spyhunter ved det første punkt, anbefales det at udføre en fuld systemscanning, efter at alle punkterne er fuldført. Det vil sikre, at alle rester af Swagbucks er fjernet såvel som eventuelle virusser, der kan have inficeret dit system, mens denne browser hijacker var aktiv.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Swagbucks, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Swagbucks fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-swagbucks

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *