Sweetpacks - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Sweetpacks er en samling produkter, såsom SweetIM, Video Converter, GamePacks og SweetPCFix. De kan alle blive installeret som browser-tilføjelser. Hver værktøjslinje tilbyder forskellige funktioner, f. eks indeholder SweetIM humørikoner, animationer, winks og lydeffekt til humør, årstid eller begivenhed, hvilket gør kommunikationen online meget sjovere. Selvom tilføjelserne kan virke brugbare med de ekstra funktioner, vil der, fordi de er gratis, også blive foretaget uønskede ændringer på computeren sammen med dem. Den, som har fået et Sweetpacks produkt, må døje med omdirigeringer til home.sweetim.com eller search.sweetpacks.com samt pop-up og i-tekst annoncer.

Det er to helt åbenlyse ændringer, som foretages af Sweetpacks hijackere. Den inficerede computers startside, standard søgemaskine og ny fane-sider bliver udskiftet med dem, som fremmes af virksomheden, som f. eks mysearch.sweetpacks.com. Men det er ikke mange, som ved, at når man har et eller andet program installeret fra Sweetpacks, betyder det samtidigt, at din internet søgehistorik bliver overvåget. De indsamlede oplysninger bliver derefter brugt med henblik på at vise målrettede annoncer eller til markedsføringskampagner. Desuden er de søgeresultater, du modtager, ikke fra Google, på trods af at en tilpasset version af søgemaskinen bliver taget i brug, og du kan se Google-logoet, når du søger efter billeder. Adware-virksomheder er gerne tilbøjelige til at blande reklamelinks sammen med de rigtige resultater for på den måde at få brugeren til at klikke på den promoverede webside. Flere klik betyder flere penge ned i lommen på udviklerne af Sweetpacks adware.

Først når du kender alt til Sweetpacks produkter, kan du beslutte dig for, om fordelene ved produkterne vejer tungere end de irriterende funktioner. Værktøjslinjerne har ikke direkte forbindelse til malware, dog øger deres tilstedeværelse risikoen for virusangreb. Nogle annoncer kan være ondsindede eller lede hen til forvanskede websider, og man kan komme til at klikke på sådan en annonce ved en fejltagelse og således få computeren inficeret. Vi anbefaler, at du fjerner Sweetpacks værktøjslinjer, især hvis du ikke har installeret nogen af dem med vilje. Det er meget almindeligt, at man får sådan en tilføjelse bundtet med andet software, selvom man ikke havde planer om at anskaffe sig den.

Selvom det er muligt at fjerne Sweetpacks manuelt, råder vi dig til at bruge et særligt fjernelsesværktøj, såsom Spyhunter, så du kan være sikker på, at alle de uønskede applikationer er væk. Hvis du vælger en manuel fjernelsesmulighed, skal du sørge for at afinstallere alle ukendte applikationer fra Kontrolpanelets Tilføj og Fjern Programmer-liste, især hvis de er installeret den samme dag. Du skal også fjerne alle ukendte browserudvidelser fra internet browserne, som du har på din computer. Og sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du scanner din computer med et antivirusprogram, for det kan være, at dit system er blevet inficeret med malware, mens du blev udsat for omdirigeringer til home.sweetim.com eller search.sweetpacks.com. Spyhunter vil udføre alle disse punkter for dig, herunder scanne automatisk for eventuelle ondsindede poster. Der findes også andre værktøjer til formålet, men inden du installerer et af dem, skal du undersøge, om det kan fjerne adware og browser hijackere.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Sweetpacks

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Sweetpacks, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Sweetpacks skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 12, 2016 09:59, august 12, 2016 09:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *