System Care Antivirus - Hvordan fjernes det?

System Care Antivirus

System Care Antivirus er et såkaldt rogue (falsk) antivirus, som ligner et almindeligt antivirusprogram, men som kun finder ikkeeksisterende infektioner og anmoder folk om at betale for den fulde version af dette fupprogram. Dette scareware distribueres ved hjælp af enten exploits eller social engineering taktik. Exploits sigter efter forældet pc software, såsom gamle Flash players eller Java installationer, der gør hackere i stand til at installere programmer på den sårbare pc. Typisk er exploits hosted på sider, der virker uskadelige, og du vil ikke kunne se nogen installationsdialogboks, før du ser advarslerne fra System Care Antivirus.

Desuden skal du være varsom med at downloade forskellige opdateringer direkte fra video-websteder til din Flash Player eller andre programmer, da mange af den slags filer er computerparasitter i forklædning ligesom dette rogue program.

Rogue programmet viser et væld af fejl og sikkerhedsadvarsler for at overbevise computerbrugeren om, at det står slemt til med pc’en. Programmet vil normalt også blokere nogle af computerens funktioner. System Care Antivirus kan forhindre dig i at køre legitimt software, såsom Jobliste, normale anti-malware programmer eller forretningssoftware. Du vil modtage en advarsel ligesom denne:

Advarsel!

Applikationen kan ikke køre. Filen regedit.exe er inficeret.

Aktivér venligst dit antivirus software.

Skønt det ikke passer, kan det være fristende at betale for System Care Antivirus. Men det skal du ikke gøre. En fuld version af dette software kan ikke yde nogen beskyttelse og de trojanske virusser, som har installeret System Care Antivirus, kan gøre yderligere skade på din pc eller bankkonto. I mange tilfælde vil den slags trojanske virusser fortsætte med at installere rogue-programmer, ransomwareprogrammer eller banking trojanske virusser, indtil den oprindelige infektion bliver fjernet.

System Care Antivirus tilhører WinWebSec rogue-familien. Den benytter ofte ”version nummeret” 3.7.33, hvilket er falsk – der var hverken en første eller anden version af dette program, men kun nogle mindre forskelle vedrørende hvordan dette rogue blokerer processer eller undgår at blive fjernet, hvilket ikke har noget at gøre med det nummer. Rogue-programmet er også kendt som SystemCare antivirus.

Sådan slipper du af med System Care Antivirus

Det er vanskeligt at fjerne System Care Antivirus af 2 årsager. For det første følger der ofte et rootkit med det. Det er umuligt at fjerne en sådan version manuelt. For det andet sætter rogue-programmet størstedelen af sikkerhedsprogrammer ud af funktion, før de er i stand til at stoppe dets proces.

Du kan standse System Care Antivirus processen på 4 måder, hvilke fungerer ganske godt:

  1. Anbefalet: Kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe installationen, som dræber malwareprocessen. Stopzilla har ligeledes en proces killer.
  1. Fake-register System Care Antivirus med koden AA39754E-715219CE (rootkit deaktiveres ikke).
  1. Genstart i Fejlsikret tilstand (i mange tilfælde starter det ikke, men rootkit gør nok).
  1. Anvend rkill eller anden selvstændig automatiseret proces killer.

Efterfølgende skal du slette SystemCare Antivirus eksekverbar enten manuelt eller automatisk ved hjælp af et anti-malware program. Det er tilrådeligt at scanne med antivirus eller anti-malware, for de vil fjerne både rogue-programmet samt andre parasitter, der downloader og installerer den slags trusler. Jeg anbefaler Spyhunter, Hitman Pro, Malwarebytes Anti-Malware til opgaven.

Her kan du finde en videovejledning, der viser fjernelsen af System Care Antivirus:

Bemærk: Der findes legitime programmer med navne, der ligner System Care Antivirus. Den slags programmer viser ikke falske advarsler og kan afinstalleres på normal vis.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom System Care Antivirus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel System Care Antivirus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-system-care-antivirus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *