System Healer - Hvordan fjernes det?

System Healer

System Healer er en applikation, der præsenteres som et pc renseværktøj, der vil kunne hjælpe dig med at beskytte dine fortrolige oplysninger online. Det bliver installeret på computeren sammen med forskellige bundter, hvorefter det hævder at have fundet flere problemer i dit system. Hvis du gerne vil løse dem, vil du blive anbefalet at købe den fulde version af System Healer for $29,95. Det er helt klart kun et forsøg på at få penge ud af tilfældige computerbrugere.

Du rådes på det kraftigste til at fjerne System Healer hurtigst muligt, for det er ikke noget værd. Scan dit system med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla.

Om System Healer

Selvom System Healer hævder at kunne gøre din computers ydeevne hurtigere, er det ret vildledende information. I virkeligheden kategoriseres det som et potentielt uønsket program, for det benytter urimelige metoder til at trænge ind i systemet. Desuden er dets præstation også ret tvivlsom.

Når System Healer først er inde i systemet, kører det en scanning, og på få minutter frembringer det en liste med en bunke systemfejl. Hvis du imidlertid kigger nærmere på pågældende poster, vil du kunne se, at det kun drejer sig om midlertidige filer, inaktive registreringsdatabaseposter osv. De påvirker på ingen måde din computer. Det er åbenlyst en teknik, der skal overbevise computerbrugerne om, at de bør investere i den fulde version af System Healer.

Vi kan ikke anbefale dig at benytte System Healer til at optimere din computers ydeevne. Det vil kun være spild af penge, hvis du køber det.

Således distribueres System Healer

System Healer kan downloades fra hjemmesiden systemhealer.com. Men som vi allerede har været inde på, bliver det normalt installeret på computeren sammen med freeware, såsom musik- eller videoafspillere, PDF creators osv. Hvis du gerne vil undgå det, bør du være mere forsigtig med dine downloads og undgå de bundter, der følger med dem. De nævnes som regel i freewareprogrammets Vilkår og Betingelser eller ved et af installationspunkterne. Så derfor skal du følge dem meget omhyggeligt.

Hvis du allerede modtager meddelelser, der foreslår dig at købe System Healer, skal du holde dig langt væk fra dem. Du skal hellere scanne dit system med et anerkendt anti-malware program i stedet for at stole på tvivlsomme systemoptimeringsprogrammer som System Healer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom System Healer, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-system-healer

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *