System Recovery - Hvordan fjernes det?

System Recovery

System Recovery er en form for PC malware, der forsøger at tjene på at sælge tjenester, som du ikke har brug for. Det klassificeres som en Rogue applikation, som tilhører falske softwareprogrammer til harddisk defragtmentering, der ligner PC Repair parasitten. Det er en god ting at være klar over, at System Recovery ikke er et rigtig program, men en form for trojansk virus, der reklamerer for tjenester, som det ikke kan udføre. Dette ”program” har ikke noget systemoptimeringsmodul, det kan ikke reparere eventuelle fejl og vil ikke gøre noget godt for din pc. System Recovery bør simpelthen bare fjernes fra computeren.

System Recovery bliver downloadet på den trojaner-befængte pc bundet med falske codecs, falske flash players samt andre softwareopgraderinger eller fra inficerede websider. Man er mere tilbøjelig til at blive udsat for den slags infektioner, hvis man ikke har et normalt antivirus program installeret, eller hvis man klikker på annoncer, hvis indhold er for godt til at være sandt. Installationsprocessen er usynlig for computerbrugeren, og efterfølgende begynder man at kunne se forskellige symptomer på System Recovery.

De væsentligste symptomer på System Recovery er forskellige advarsler, der hævder, at PC hardware indeholder alvorlige funktionsfejl. Disse advarsler er mere eller mindre de samme for hele familien af falske HDD optimeringsprogrammer og varierer fra at være en anelse troværdige til fuldstændig nonsens. Beskeden påstår, at Windows ikke kan gemme fildata, at harddisken mangler eller at RAM svigter som følge af et stort hukommelsesforbrug. Alle disse påstande er falske. For eksempel:

Kritisk fejl!

Windows var ikke i stand til at gemme alle data til filen …… Data er gået tabt. Denne fejl kan skyldes en fejl i dit computer hardware.

eller

Kritisk fejl

Der er opstået en kritisk fejl i løbet af indeksering af data gemt på harddisken. Systemgenstart er nødvendig.

For at tvinge brugeren til at betale for den fulde version af System Recovery benytter programmet to yderligere tricks: Det kan skjule fil dokumenter og måske flytte nogle dokumenter og genveje til programmer til %Temp%smtmp mappen. Det betyder, at man ikke har adgang til sine dokumenter. Vi vil forklare, hvordan man får sine dokumenter tilbage, som er skjult af System Recovery. DU SKAL IKKE ANVENDE CCleaner eller anden diskcleaner, inden du fjerner System Recovery og generhverver alle filerne.

Det vil også blokere nogle programudførelser. Programmerne vil dog køre efter flere forsøg. Hvis du gerne vil forhindre programmet i disse handlinger, anbefaler vi, at du omhyggeligt følger vores System Recovery vejledning og prøver dig frem med flere metoder og flere forskellige programmer, før du giver op.

Du skal under ingen omstændigheder betale for den fulde version af System Recovery malware. Det vil kun finansiere, at der bliver lavet nye former for ondsindet computersoftware. Du skal i stedet for få fat i et ordentlig antivirus software, så du kan beskytte dit computersystem mod den slags trusler.

Fjernelsesvejledning til System Recovery

  1. Tryk på hjælp og support og simulér en registrering af System Recovery software med nøglen 8475082234984902023718742058948
  2. Luk programmet. Download process explorer (backup placering her: https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/PE/eXplorer.exe). Kør den. Vær opmærksom på placeringen af filudførelsen.
  3. Stands alle processerne fra TEMP, Applikationsdata og lignende mapper. Når du klikker på den rette proces, vil System Recovery vinduet forsvinde, selvom du nok er nødt til at køre pilen over dets ikon på proceslinjen.
  4. Scan din computer med anti-malwareprogrammer, som kan identificere (og eventuelt fjerne) de trojanske filer og poster i registreringsdatabasen. Jeg kan anbefale spyhunter, Malwarebytes Anti-Malware, Hitman Pro.
  5. Slet System Recovery filerne.
  6. For af få vist dine skjulte filer, skal du gøre følgende: start->kør->cmd (i vista/7 skal du ikke taste enter, men højre-klikke og vælge kør som administrator). Udfør derefter denne kommando:

attrib -h “C:Documents and Settings[username]*.* ” /s /d

hvor C:Documents and Settings[username] er stien til dine dokumenter

  1. Kopier alle filerne fra %Temp%smtmp til deres rette placering.
  2. Når dit system er gendannet, kan du køre CCleaner og opdatere dit almindelige antivirus program, så du fremover kan undgå System Recovery og lignende infektioner. Fulde versioner af Malwarebytes Anti-Malware, Spyhunter eller Kaspersky/Eset internet sikkerhedsprogrammer (suiter) vil højst sandsynlig være i stand til at beskytte dit system mod yderligere infektioner, såsom System Recovery og lignende parasitter.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom System Recovery, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel System Recovery fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-system-recovery

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *