SystemKeeperPro - Hvordan Fjernes Det?

 

SystemKeeperPro er et optimeringsprogram, der er lavet for at holde dit computersystem i orden. Denne særlige applikation, som er udviklet af Monterix Software, er designet med henblik på at reducere muligheden for, at systemet går ned, fryser og andre lignende ulemper. Dine standardindstillinger skulle umiddelbart ikke være i stand til at opretholde et maksimalt niveau af effektivitet, og det er dér, SystemKeeperPro tilsyneladende kommer ind i billedet og løser problemerne med sine mere end 149 forskellige indstillinger, der vil skabe det rette miljø for en hurtigere, mere stabil enhed. Men på trods af denne vældig gode omtale, som dette software får af sine udviklere, eller snarere professionelle udi markedsføring, tvivler it-specialister på, at denne facilitet gør et godt stykke arbejde. Det er almindeligt, at systemoptimeringsprogrammer tilbyder en gratis prøveversion, så man kan afprøve programmet, inden man køber det. Udviklerne antyder klart og tydeligt, at den gratis version af programmet ikke vil fungere optimalt. Faktisk vil proceduren for det meste være begrænset til en scanning. En sådan scanning af enhedens tilstand bliver ikke udført på en troværdig måde, eftersom den kan frembringe opdigtede sikkerhedsproblemer. Og alt det bliver gjort, for at internetbrugerne kan blive overbevist om, at det er en fremragende løsning at sikre systemet med SystemKeeperPro. Men virkeligheden er dog en lidt anden, selv funktionerne, som dette optimeringsprogram reklamerer for, vil ikke gøre dit system væsentligt bedre.

Hvad går SystemKeeperPro ud på: er det ude på ballade?

Hvis vi først kigger på den gratis prøveversion af SystemKeeperPro, så vil du nok ikke være i stand til at rense og optimere din enhed helt. De højt roste funktioner i dette program er kun helt tilstede i Premium-versionen. I den gratis prøveversion vil de anbefalede procedurer for junk, temp, cache-fil, fejlrapport-rensning, CPU Tweak eller anden administration af indstillingerne ikke køre i højeste gear. Og folk, som har prøvet den gratis version af SystemKeeperPro, fortæller, at applikationen fandt en række fejl, men ordnede kun nogle få af dem. Hvis de ønskede en fuld fjernelse, blev de rådet til at købe den fulde version af optimeringsprogrammet. Selv oprigtige programmer af den slags er ikke særlig brugbare. De udfører opgaver, der hyppigt kan blive udført af langt mere effektive anti-malwareprogrammer, som virkelig får computersystemet til at køre glat igen. De problemer, som tilsyneladende bliver løst af den dyre version af SystemKeeperPro, er ikke så vanskelige at udføre manuelt, især hvis man har erfaring på lignende områder.

Nu må du endelig ikke tro, at fordi vi bringer denne artikel, så kalder vi SystemKeeperPro programmet for en virusinfektion. Nej, vi tager simpelthen bare de nødvendige forholdsregler for at sikre, at internetbrugerne ikke bliver vildledt af falske udsagn. SystemKeeperPro er ikke en virus eller et skadeligt program, men dets infiltration og kvalitet får tvivlen til at melde sig. Hvis du virkelig er interesseret i at holde din enhed i gang med de seneste udgivelser og sikkerhedstrends, så download et sikkerhedsprogram, der bakkes op af pålidelige forskere.

Sådan trænger SystemKeeperPro ind, og sådan undgår man det

Sikkerhedsforskere antyder, at denne applikation er et potentielt uønsket program (PUP). Eftersom der kun kan komme meget lidt godt ud af SystemKeeperPro, er der ingen grund til at beholde det i systemet eller endda selv downloade den gratis version. Det vil kun vise falske oplysninger om din enhed, og det vil hævde, at det er et must, at du køber hele programmet. I virkeligheden vil din enhed ikke blive mere effektiv med SystemKeeperPro. Det er et udspekuleret trick, som skal få dig til at bruge penge på et optimeringsprogram. Så derfor skal du ikke frivilligt kaste dig ud i en oplevelse med SystemKeeperPro. Det kan dog være, at du bliver præsenteret for den gratis version, mens du er i gang med at installere et andet program. Derfor skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, så du dermed kan være i stand til at afvise tilbud på ekstra softwareapplikationer. For blandt dem kan SystemKeeperPro ligge og lure.

Reimage eller Spyhunter vil ikke have svært ved at fjerne SystemKeeperPro. Faktisk er disse anti-malwareprogrammer designet til at bekæmpe endda mere seriøse infektioner, som var det en leg. En alternativ løsning er den manuelle fjernelse, og du kan udføre den i henhold til vores vejledning (trin-for-trin vejledningen forneden).Automatiske fjernelsesværktøjer til SystemKeeperPro

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom SystemKeeperPro, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af SystemKeeperPro

Sådan fjernes SystemKeeperPro ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SystemKeeperPro installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SystemKeeperPro og relaterede parasitter såsom FindWide , Zwinky Toolbar , Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SystemKeeperPro fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med SystemKeeperPro samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SystemKeeperPro, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse SystemKeeperPro fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner SystemKeeperPro. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af SystemKeeperPro eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SystemKeeperPro, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse SystemKeeperPro fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med SystemKeeperPro samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SystemKeeperPro, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man SystemKeeperPro fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde SystemKeeperPro være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse SystemKeeperPro fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på SystemKeeperPro. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med SystemKeeperPro, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

SystemKeeperPro skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 6, 2017 07:30, januar 6, 2017 07:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *