SystemKeeperPro - Hvordan fjernes det?

SystemKeeperPro er et optimeringsprogram, der er lavet for at holde dit computersystem i orden. Denne særlige applikation, som er udviklet af Monterix Software, er designet med henblik på at reducere muligheden for, at systemet går ned, fryser og andre lignende ulemper. Dine standardindstillinger skulle umiddelbart ikke være i stand til at opretholde et maksimalt niveau af effektivitet, og det er dér, SystemKeeperPro tilsyneladende kommer ind i billedet og løser problemerne med sine mere end 149 forskellige indstillinger, der vil skabe det rette miljø for en hurtigere, mere stabil enhed. Men på trods af denne vældig gode omtale, som dette software får af sine udviklere, eller snarere professionelle udi markedsføring, tvivler it-specialister på, at denne facilitet gør et godt stykke arbejde. Det er almindeligt, at systemoptimeringsprogrammer tilbyder en gratis prøveversion, så man kan afprøve programmet, inden man køber det. Udviklerne antyder klart og tydeligt, at den gratis version af programmet ikke vil fungere optimalt. Faktisk vil proceduren for det meste være begrænset til en scanning. En sådan scanning af enhedens tilstand bliver ikke udført på en troværdig måde, eftersom den kan frembringe opdigtede sikkerhedsproblemer. Og alt det bliver gjort, for at internetbrugerne kan blive overbevist om, at det er en fremragende løsning at sikre systemet med SystemKeeperPro. Men virkeligheden er dog en lidt anden, selv funktionerne, som dette optimeringsprogram reklamerer for, vil ikke gøre dit system væsentligt bedre.

Hvad går SystemKeeperPro ud på: er det ude på ballade?

Hvis vi først kigger på den gratis prøveversion af SystemKeeperPro, så vil du nok ikke være i stand til at rense og optimere din enhed helt. De højt roste funktioner i dette program er kun helt tilstede i Premium-versionen. I den gratis prøveversion vil de anbefalede procedurer for junk, temp, cache-fil, fejlrapport-rensning, CPU Tweak eller anden administration af indstillingerne ikke køre i højeste gear. Og folk, som har prøvet den gratis version af SystemKeeperPro, fortæller, at applikationen fandt en række fejl, men ordnede kun nogle få af dem. Hvis de ønskede en fuld fjernelse, blev de rådet til at købe den fulde version af optimeringsprogrammet. Selv oprigtige programmer af den slags er ikke særlig brugbare. De udfører opgaver, der hyppigt kan blive udført af langt mere effektive anti-malwareprogrammer, som virkelig får computersystemet til at køre glat igen. De problemer, som tilsyneladende bliver løst af den dyre version af SystemKeeperPro, er ikke så vanskelige at udføre manuelt, især hvis man har erfaring på lignende områder.


Nu må du endelig ikke tro, at fordi vi bringer denne artikel, så kalder vi SystemKeeperPro programmet for en virusinfektion. Nej, vi tager simpelthen bare de nødvendige forholdsregler for at sikre, at internetbrugerne ikke bliver vildledt af falske udsagn. SystemKeeperPro er ikke en virus eller et skadeligt program, men dets infiltration og kvalitet får tvivlen til at melde sig. Hvis du virkelig er interesseret i at holde din enhed i gang med de seneste udgivelser og sikkerhedstrends, så download et sikkerhedsprogram, der bakkes op af pålidelige forskere.


Sådan trænger SystemKeeperPro ind, og sådan undgår man det

Sikkerhedsforskere antyder, at denne applikation er et potentielt uønsket program (PUP). Eftersom der kun kan komme meget lidt godt ud af SystemKeeperPro, er der ingen grund til at beholde det i systemet eller endda selv downloade den gratis version. Det vil kun vise falske oplysninger om din enhed, og det vil hævde, at det er et must, at du køber hele programmet. I virkeligheden vil din enhed ikke blive mere effektiv med SystemKeeperPro. Det er et udspekuleret trick, som skal få dig til at bruge penge på et optimeringsprogram. Så derfor skal du ikke frivilligt kaste dig ud i en oplevelse med SystemKeeperPro. Det kan dog være, at du bliver præsenteret for den gratis version, mens du er i gang med at installere et andet program. Derfor skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, så du dermed kan være i stand til at afvise tilbud på ekstra softwareapplikationer. For blandt dem kan SystemKeeperPro ligge og lure.

Reimage eller Spyhunter vil ikke have svært ved at fjerne SystemKeeperPro. Faktisk er disse anti-malwareprogrammer designet til at bekæmpe endda mere seriøse infektioner, som var det en leg. En alternativ løsning er den manuelle fjernelse, og du kan udføre den i henhold til vores vejledning (trin-for-trin vejledningen forneden).

Sådan fjernes SystemKeeperPro ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SystemKeeperPro installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SystemKeeperPro
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SystemKeeperPro fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Systemkeeperpro, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-systemkeeperpro

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *