Systrk.net Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Har du modtaget en popup med blå skærm, der hævder, at dit system har en kritisk fejl? Hvis denne popup kom frem, mens du søgte på internettet, og den bruger Systrk.net URL, er det tegn på, at din computer er udsat for et adware angreb. Selvom Systrk.net popup virker ret skræmmende, idet den hævder, at din computer kan være inficeret med en virus, worm, Trojaner eller en anden form for malware, og alle dine eksisterende filer og dokumenter kan gå tabt eller blive ødelagt, skal du ikke tage det for gode varer. Det er en svindelmeddelelse, der fremmer noget ubrugeligt værktøj, som endog kan være skadeligt. Systrk.net popup giver dig et nummer, som du kan ringe på for at få hjælp. Og hvis du ringer på dette nummer, vil du højst sandsynligt blive overbevist om at købe et falsk systemoptimeringsværktøj eller anden ubrugelig applikation. Opkaldet kan også blive opkrævet ved en højere takst, eller du kan blive bedt om betale et vist beløb, for at få problemet løst.

Pop-ups såsom Systrk.net er skabt af cyberkriminelle, så de kan tjene penge ved at fremme diverse værktøj eller omdirigere computerbrugerne til sponsoreret hjemmesider. Den vises af en adware, der bliver infiltreret uden brugerens tilladelse. Som regel er den blandet sammen med lovligt freeware, uden at der bliver oplyst ordentligt om det. Når du downloader gratis software, systemværktøj og andre programmer, skal du aldrig gå med til at installere yderligere programmer, der følger med dem. Et andet problem er, at du nok ikke opdager disse sammenblandinger. Derfor bør du altid være yderst forsigtig ved hvert installationstrin. Du bør vælge en Brugerdefineret eller Avanceret indstilling, og gå opmærksomt gennem hvert trin. Sørg for at du fravælger valgmuligheder, der indikerer noget om ekstra programmer, hvis du ikke kender dem. Du skal aldrig gå med til at tilføje nogen browsertilføjelse og heller ikke andre applikationer, selvom de præsenteres som nyttigt værktøj.

En masse programmer, der følger med andet software, har skadelig intentioner. De kan fungere som opsporende cookies og forsøge at indsamle personlig information om dig, så de kan involvere dig i diverse affiliate/tilknyttet markedsføringsprojekter. Nogle af dem kan endda spore dine kodeord og andre følsomme oplysninger, og dermed udsætte dine fortrolige oplysninger og sikkerhed for risiko. Systrk.net popup er også en konsekvens af en af de adware, der højst sandsynligt fulgte med anden software.

Du skal ikke være bange for denne blå browser skærm. Det betyder ikke, at din computer har alvorlige sikkerhedsmæssige problemer. I de fleste tilfælde bliver problemet løst, hvis du fjerner den adware, der er ansvarlig for at frembringe Systrk.net popup. Det er stærkt anbefalet at køre en fuld systemskanning med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter, og at afinstallere hvert værktøj, der kan have relation til denne popup. En god skanning vil også garantere, at du eliminerer alle uønskede komponenter, der kan være blevet infiltreret på grund af Systrk.net popup. Sørg for at du opdaterer dit sikkerhedsværktøj til den nyeste version, for at sikre en effektiv skanning. Nedenfor kan du finde en guide, der forklarer hvordan du finder og fjerner adwaren, som frembringer Systrk.net popup, fra Kontrolpanelet, og hvordan du nulstiller dine browserindstillinger.Automatiske fjernelsesværktøjer til Systrk.net popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Systrk.net Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Systrk.net popup

Sådan fjernes Systrk.net popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Systrk.net popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Systrk.net popup og relaterede parasitter såsom Wrapper.z5x.net popup , Javdownsoft.net popup , Zulily.com popup , Vlcplayer.blupak.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Systrk.net popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Systrk.net popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Systrk.net popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Systrk.net popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Systrk.net popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Systrk.net popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Systrk.net popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Systrk.net popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Systrk.net popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Systrk.net popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Systrk.net popup fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Systrk.net popup være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Systrk.net popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Systrk.net popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Systrk.net popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Systrk.net popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 16, 2014 06:54, december 1, 2014 11:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *