Systweak Support Dock - Hvordan fjernes det?

Systweak Support Dock

Systweak Support Dock er et systemoptimeringsværktøj, der er kategoriseret som et potentielt uønsket program. Det bliver som regel installeret i computerne ved hjælp af urimelige metoder, såsom bundtet med andet freeware. Systweak Support Dock installeres ofte sammen med RegCleanPro, uden at der klart oplyses om det. Selvom programmet hævder at være et nyttigt værktøj, der kan hjælpe med at reparere fejl, genoprette filer osv, er dens aktivitet meget mistænkelig, og det anbefales at fjerne det, hvis du ikke selv har installeret værktøjet.

Systweak Support Dock kører en systemscanning, så snart det er blevet installeret i computeren. Selvom det er en gratis applikation, ender den tit med at reklamere for andre af Systweaks’ værktøjer, der som regel kræver, at man betaler for licensen. Det er helt almindeligt, at programmet vil rapportere om nogle fejl eller andre problemer, der ikke har nogen indvirkning på din computers ydeevne, blot for at få dig til at købe et af dets produkter. Det er ikke en rimelig form for reklame, så du skal tænke dig om en ekstra gang, inden du følger Systweak Support Docks anbefaling.

Hvis du har bemærket dette program i din computer, og du ikke har installeret det med vilje, anbefales det at fjerne Systweak Support Dock. Du kan imidlertid forhindre, at dette og mange andre PUPs trænger ind i dit system. Du skal være mere opmærksom på, hvad du downloader på din PC, og du skal altid følge installationspunkterne, selv når du tilføjer et velkendt program. Du skal fravælge enhver indstilling, der indikerer om ekstra downloads, hvis du ikke kender dem.

For at fjerne Systweak Support Dock fra din computer, skal du gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 gå til Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer. Søg efter Systweak Support Dock på programlisten og afinstaller det derfra. Det kan også være nyttigt at scanne med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware, så du kan være sikker på, at der ikke er nogen uønskede programmer i din computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Systweak Support Dock, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-systweak-support-dock

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *