Taboola Ads - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
Andre navne: Taboola
 

Taboola Ads er en computerinfektion, er der ét formål – at oversvømme dine webbrowsere, så det kan tjene penge. Annoncerne, som Taboola Ads viser, kan være meget distraherende og generende, så derfor kan vi ikke anbefale, at du beholder denne uønskede applikation. Desuden vil din webbrowser arbejde langsommere eller computerens overordnede ydeevne vil være ringere, fordi det tager længere tid og flere ressourcer at indlæse de ekstra annoncer.

Så hvis du er på udkig efter en måde, hvorpå du kan slippe af med dette ondsindede værktøj, så foreslår vi, at du får fat på et pålideligt anti-malwareprogram, og Malwarebytes eller Plumbytes er perfekte til opgaven. Du skal helt enkelt installere et af disse programmer på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle filer, der er gemt på din harddisk. Det skulle kunne finde og fjerne truslen på ingen tid, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

For dem af jer som ikke har lyst til at downloade et ekstra anti-malware, har vi klargjort en manuel fjernelsesvejledning til Taboola Ads adware – du finder den i slutningen af denne artikel. Du skal blot gøre dit bedste for at fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til selv at fjerne Taboola Ads.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Taboola Ads’ specifikke funktioner. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende fjernelsesprocessen eller selve virussen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at komme med en fornuftig løsning.


Taboola ads

Om Taboola Ads adware

Dette skadelige værktøj fungerer som en browsertilføjelse og passer perfekt sammen med alle de mest populære webbrowsere på markedet, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge eller selv Safari. Det betyder, at Apple-brugere også kan blive inficeret.

Annoncer, der leveres af Taboola Ads, viser sig i forskellige størrelser og former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer.


Taboola_ads_adware_virus_remove

Du vil som regel støde på disse annoncer, når du besøger en e-handel hjemmeside, såsom eBay eller Amazon. De vil tilbyde dig nogle bestemte varer eller tjenester til yderst favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en annonce, der vises af Taboola Ads, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der sandsynligvis tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Taboola Ads kan også finde på at indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, eller selv din IP- og e-mailadresse. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data, så de bliver mere relevante og interessante i dine øjne, hvilket øger chancen for, at du klikker på en af dem. Og det er formålet med Taboola Ads, for udviklerne får penge, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres Taboola Ads adware

Taboola Ads er som regel bundtet med andre freewareprogrammer, som kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer et gratis software fra en upålidelig webside, kan det blive installeret ved siden af uden overhovedet at advare dig om det.

Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation. Kun på den måde vil du være i stand til at se alle de tilgængelige indstillinger og foretage de nødvendige ændringer. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at der bliver installeret et ekstra software ved siden af, som du ikke kender, skal du omgående annullere installationen, for det kan muligvis være Taboola Ads eller et andet uønsket program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Taboola Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Taboola Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Taboola Ads

Sådan fjernes Taboola ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Taboola Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Taboola og relaterede parasitter såsom FindWide , Zwinky Toolbar , Monstermarketplace Redirect Virus , Search.installmac.com .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Taboola Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Taboola samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Taboola Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Taboola fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Taboola Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Taboola eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Taboola Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Taboola fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Taboola Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Taboola, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Taboola Ads fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Taboola Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Taboola. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Taboola Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Taboola Ads fjernelse

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 25, 2017 07:27, juli 25, 2017 07:27
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *