Tgmgo.com Virus - Hvordan fjernes det?

Tgmgo.com Virus

Tgmgo.com udvidelsen viser godt nok en webside for en søgemaskine. Det er i hvert fald det indtryk, man får af siden, der nok indeholder de mest simple links, som lignende online platforme nogensinde har frembragt. De bliver opdelt i fem følgende grupper: links til SNS (Social Networks Sites), Video, Nyheder, E-handel og spil. Praktisk talt alt hvad den gængse bruger har brug for. Det er en temmelig slidt funktion, som domæner såsom Tgmgo.com bruger for at gøre sig selv mere funktionel, idet de tilbyder en yderst brugbar tjeneste. Men det er alt, hvad udvidelser som Tgmgo.com kan tilbyde brugeren. Denne tilføjelse har dog en anden funktion, som ikke er ligeså tydelig som den, vi lige har beskrevet, og det er endnu mere vigtigt at omtale den.

Tgmgo.coms hemmelige funktion

Udviklerne af Tgmgo.com giver indtryk af at være en forretningsforbindelse med Google. Googles logo står på venstre side af søgefeltet på tgmgo.com startsøgesiden. Når man foretager en søgning, bliver man omdirigeret til en ny fane-side, som har den præcis samme brugerflade som Google Søgning. Alene det kan give en falsk forudsætning for at stole på Tgmgo.com tilføjelsen som søgeudbyder. Dette plugin kan virke som et avanceret værktøj, idet det præsenterer brugeren for Account Security Tip oven over søgeresultaterne, hvilket tilbyder et sikkerhedstjek. Således kan brugeren fejlagtigt tro, at Tgmgo.com udvidelsen er en sikker og velegnet søgemaskine. Men virkeligheden er en helt anden.

Tgmgo.com giver dig ikke lov til at bruge et andet søgeværktøj, idet den nulstiller dine manuelt ændrede browserindstillinger. Det er på grund af den funktion, at modulet beskrives som en browser hijacker, som tilhører gruppen med skadeligt software, bedre kendt som rogueware. Hvis du søger på Tgmgo.com blot ved at indtaste navnet på programmet, vil du ikke finde en relevant webside. Men hvis du søger på værktøjet sammen med ordet Fjernelse, vil du finde masser af domæner, der forsyner dig med oplysninger om browser hijackeren, og som forklarer, hvordan du fjerner den fra din computer. Det er højst sandsynligt sådan, du har fundet vores indlæg. Så det er altså ikke vanskeligt at se, selv for en almindelig bruger, at Tgmgo.com programmet er et såkaldt rogue. Brugerne vil som regel gerne af med programmet på grund af, at det kaprer browserindstillingerne, som nævnt ovenfor. Men der er også nogle mere alvorlige grunde til, at man bør fjerne denne applikation.

Disse grunde refererer til den måde, udviklerne af Tgmgo.com tjener penge på. De har ikke lavet et avanceret stykke software. Programmørerne bag browser hijackere udnytter allerede eksisterende software til web-søgning, og de koncentrerer sig kun om at tjene penge på indholdet, hvilket med andre ord vil sige, at de tjener penge på at vise annoncer. De laver altså heller ikke selv materialet. De tilbyder deres tjeneste til tredjepart, som har udviklet annoncerne. Endvidere er disse svindlere ikke særlig selektive med hensyn til at vælge samarbejdspartnere. Og ofte er disse desværre ikke de mest pålidelige tjenesteudbydere, de er snarere svindlere. Som følge deraf modtager man kun dårlige tjenester, og man kan ved en fejltagelse komme til at downloade en virus på computeren.

Brugbar information vedrørende Tgmgo.com Browser Hijacker

Hvad angår Tgmgo.com hijacker, bør du kort sagt være klar over to ting: hvordan den inficerer din computer og hvordan du fjerner den. Tgmgo.com malwareprogrammet kan pludselig vise sig i din browser, efter at du har besøgt en pornoside, downloadet en applikation fra en gratis spilleplatform eller fra en anden kilde osv. Browser hijackere spredes også sammen med vedhæftninger i spam e-mails, P2P-delingsdomæner og lignende kilder. Hvordan kan du beskytte din computer? Du skal først og fremmest kun installere gratis applikationer i en Manuel indstilling, hvor du kan flette dem fri af de ekstra installationer, for den slags tilføjelser er som regel hijackere og adwareprogrammer. Og så skal du have et godkendt anti-malwareprogram installeret på din computer. Hvis du ikke har et eller det, du har, ikke lever op til dine behov, så kan du prøve med et af disse applikationer: Reimage, Spyhunter eller Hitman. De kan også fjerne Tgmgo.com virussen. Den kan i øvrigt også fjernes manuelt ved hjælp af vejledningen forneden.

Manuel fjernelse af Tgmgo.com Virus

Sådan fjernes Tgmgo.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Tgmgo.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Tgmgo.com Virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Tgmgo.com Virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Tgmgo.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Tgmgo.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Tgmgo.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Tgmgo.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Tgmgo.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Tgmgo.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Tgmgo.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Tgmgo.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Tgmgo.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Tgmgo.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Tgmgo.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Tgmgo.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Tgmgo.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Tgmgo.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-tgmgo-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *