Timesearchnow.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Timesearchnow.com er en web-adresse, der omdirigerer til search.yahoo.com, hvis man indtaster søgeord i dets søgefelt. Hvis du er bekendt med nogle defekte søgemaskiner, også kendt som browser hijackere, vil du ud fra den beskrivelse være sikker på, at Timesearchnow.com er en webside, der indeholder en falsk søgemaskine eller en browser hijacker. Det er nok mere eller mindre indlysende, hvorfor Timesearchnow.com browserudvidelsen anses for at være en defekt søgemaskine – i stedet for at udføre sine egne websøgninger, omdirigerer denne udvidelse til den populære søgemaskine Yahoo. Denne tilføjelse kaldes for en hijacker, fordi den udskifter din startside og din standard søgemaskine.

Hvad prøver Timesearchnow.com at opnå?

Timesearchnow.com browser hijacker er mere fremtrædende hos Mac-brugere, eftersom den for det meste påvirker Safari-browseren. Men mange gange er Google Chrome også i skudlinjen. Med hensyn til de ramte brugere er de fleste besøgende på timesearchnow.com fra USA, men denne hijacker er også berygtet i Australien, Indien, England, Canada, Spanien og Israel. Websiden tjener penge på reklame. Som du kan se, så omdirigerer den alle dine søgninger til Yahoo Search, efter at have foretaget nogle skadelige ændringer vedrørende dine søgninger, hvilket du ikke er klar over, når du begynder at bruge Timesearchnow.com som dit søgeværktøj.


timesearchnow-com

Det falske Timesearchnow.com søgeværktøj er ude på at vise dig tredjeparternes reklamemateriale. Som der står i Fortrolighedspolitikken for denne browserudvidelse:

Softwareprogrammet støttes af reklamer (herunder søgning, banner, tekstlink, overgangs-, mellemliggende samt helsidesannoncer), som ikke er forbundet med eller godkendt af eventuelt underliggende websider.

Derfor modtager du et utal af annoncer på de websider, du besøger. Derudover bliver din ikke-personlige såvel som selv din personlige information sporet af TimeSearchNow plug-in:


timesearchnow.com uninstall

Ved brug af softwareprogrammet vil forskellige former for individuelle brugeroplysninger blive indsamlet, gemt, delt med andre parter, suppleret, brugt og solgt med henblik på forretning og markedsføring.

Som du kan læse, bliver disse personlige data ikke alene sporet, de bliver også delt med andre parter og endda solgt. Igen, alt dette bliver gjort, for at udviklerne kan tjene penge på reklamebranchen.

Endvidere tilbyder udviklerne af TimeSearchNow udvidelsen en tjeneste til afinstallation af deres udvidelse. Denne tjeneste er tilgængelig på adressen timesearchnow.com/Contact.

Du bliver omdirigeret til den samme adresse, hvis du klikker på Kontakt-linket nederst i højre hjørne på Time Search Now tilføjelsens startside. Hvis du gerne vil kontakte dem, er du nødt til at oplyse dit navn og e-mailadresse, som senere hen kan misbruges med henblik på markedsføring:

Vi kan supplere alle indsendte brugeroplysninger med anden information, som vi har indsamlet eller fået fra andre parter med henblik på markedsføring, reklame samt analytiske formål.

Hvordan distribueres TimeSearchNow Hijacker?

Time Search Now hijacker spredes typisk via Advanced Mac Cleaner og MegaBackup. Dette PUP (potentielt uønsket program) er føjet til installationsprogrammet for de sidstnævnte applikationer. Hvis man ikke tilpasser installationsprogrammet i de Brugerdefinerede indstillinger, bliver hijackeren installeret på pc’en sammen med programmerne. Man kan finde hentydninger angående tilstedeværelsen af Timesearchnow.com PUP i installationspakken, hvis man læser Fortrolighedspolitikken eller Brugsvilkår. Så det er altså klogt at læse de medfølgende dokumenter.

For endelig at fjerne Time Search Now modulet kan du downloade Reimage eller Spyhunter og scanne din computer. Når scanningen er udført, skal du klikke på Remove (Fjern) knappen for permanent at slippe af med dette malware. Nedenfor kan du finde vejledningen til en manuel fjernelse af denne parasit.Automatiske fjernelsesværktøjer til Timesearchnow.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Timesearchnow.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Timesearchnow.com Virus

Sådan fjernes Timesearchnow.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Timesearchnow.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Timesearchnow.com Virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Torcho.com virus , Sogou virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Timesearchnow.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Timesearchnow.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Timesearchnow.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Timesearchnow.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Timesearchnow.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Timesearchnow.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Timesearchnow.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Timesearchnow.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Timesearchnow.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Timesearchnow.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Timesearchnow.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Timesearchnow.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Timesearchnow.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Timesearchnow.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Timesearchnow.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Timesearchnow.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 14, 2016 09:49, juli 12, 2017 15:39
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *